Siyaset ‘Arınç kitabını hediye etmek için geldi’

‘Arınç kitabını hediye etmek için geldi’

23.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine yönelik bakanlık teklifi iddialarına “Kesinlikle böyle bir teklif veya ima söz konusu olmadı” karşılığını verdi.

‘Arınç kitabını hediye  etmek için geldi’

Best FM’de soruları yanıtlayan Akşener, “Sayın Bülent Arınç, Parti Genel Merkezimize bir ziyarette bulundu. Bu, kamuoyuna açık bir ziyaretti. Kitabını hediye etmek için geldi. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret edip, kitap hediye ettiğini söyledi” dedi.

Haberin Devamı

Akşener, bir soru üzerine, “İYİ Parti olmasaydı, bugün ne İstanbul, ne Ankara, ne de bir başka Büyükşehir’de elde edilen başarı konuşulamazdı. İYİ Parti’nin amacı Türkiye’yi öncelemektir ve bunu yaparak bir de fedakarlıkta bulundu. Örneğin, Niğde’de. Resmi olarak ilan edilmemiş bir isim, ‘ben aday olacağım’ dedi ve CHP’den aday oldu. İtiraz etmedik. CHP bu ismi çekemedi. Mesela Uşak’ta, resmen ilan edilmemiş bir kişi de yine CHP’den aday oldu, CHP mecbur kaldı. İttifak ruhuna aykırı mı, evet. Buralarda, bizim adaylarımız kazanabilirdi, ancak olmadı. Biz, Türkiye’yi düşündük ve masayı dağıtmadık” diye konuştu.