Siyaset Aydın’da Bahçeli’den 9 ve 2023’ün sırrı

Aydın’da Bahçeli’den 9 ve 2023’ün sırrı

28.02.2011 - 01:35 | Son Güncellenme:

Bahçeli, “Aydın’ın plakası 9, MHP görüşlerinin temeli neye dayanır, 9’a. Hedefimiz ne, 2023 lider ülke. Sokağın adı ne 2023” dedi

Aydın’da Bahçeli’den 9 ve 2023’ün sırrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Dün bir at arabasına, bisiklete sahip olamayanlar, şimdi her çocuğunun altında cip modasıyla hava atıyorlar” dedi. Merkez İlçe hizmet binasının açılışında vatandaşlara seslenen Bahçeli, şunları kaydetti: “Darbelerle, ara rejimlerle iktidarların oluşması ülkemize fayda getirmedi. Seçim her zaman tercih edilmeli. Başkaları sandık hırsızlığına gidiyor. Haksız yere başkalarının oyuyla iktidar olmaya çalışıyor.” Bahçeli, şunları söyledi:
“Çift yoldan başka bu hükümetin hiçbir başarısı yok. Onu da eline yüzüne bulaştırdı. Bölünmüş yol yapayım derken Allah muhafaza Türkiye’yi 36 etnik gruba bölmeye çalışmaktadır.”

Sayılarla konuştu
Bahçeli, konuşmasında partisinin Merkez İlçe hizmet binasının sokak numarasına ve mahalle adına dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Cenabı Allah’ın büyük bir lütfu, bunlar burayı açarken, hangi mahallede yer tuttuğunu, hangi sokakta parti binası açtığı bakmamıştır. Bugün bir şeyin farkına varıyoruz.
Aydın’ın plakası ne 9, MHP görüşlerinin temeli neye dayanır, 9’a. Hedefimiz ne, 2023 lider ülke. Sokağın adı ne 2023. Mahallenin adı Türkiye’nin kurtuluşuna paralel Kurtuluş... 9 ile 2023’e Kurtuluş Mahallesi’nden gidiyoruz. O sebepten iktidara talibiz. Bizi denemenizi istiyoruz.
Terörle, yoksullukla, yolsuzlukla mücadelede, ekonomik refahın artırılmasında deneyin.
Herkese tek başına iktidar verildi, sıra MHP’de. 24. dönemde Türkiye’yi toparlamak, 25. dönemde Türkiye’nin atılımı ve gelişmesi için, 26. dönemde 2023’de lider olarak bölgesel ve süper güç olmak için MHP iktidara talip, her yönüyle hazırız.” n AYDIN AA