Siyaset Bayram ziyaretinde Ak Partililere tepki

Bayram ziyaretinde Ak Partililere tepki

07.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın Kurucaşile İlçesi’ne bağlı Tekkeönü Köyü’nde kahvede vatandaşların bayramını kutlarken, 55 yaşındaki Demir Gülle’nin tepkisiyle karşılaştı.

Bayram ziyaretinde Ak Partililere tepki

Milletvekili Tunç’un elini, “Elim sakat, size elimi veremem” diyerek sıkmayan Gülle, kendisine tepki gösteren eski İl Genel Meclisi üyesi AK Partili Ayhan Özçelik’e ise tokat attı.
Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal ve partililerle Kurucaşile’de bayram ziyaretlerinde bulundu. Tunç, ilçeye bağlı Tekkeönü Köyü’ndeki kahvede vatandaşlarla tokalaşıp bayramlarını kutladı. Tunç, Demir Gülle’nin de elini sıkmak istedi. Ancak Gülle, “Benim elim sakat, size elimi veremem” dedi. “Geçmiş olsun, yapabileceğimiz bir şey var mı?” diye soran Milletvekili Tunç, Gülle’nin, “Size gerek yok” diye cevap vermesi üzerine de “Süpersin valla, senin evine kimse gelmez mi?” dedi. Gülle ise “Çöp konteyneri ile ilgilenmiyorsunuz. Ben Başbakanlığa yazı yazdım, öyle geldi. Başbakanlığa yazmasaydım gelmezdi” diye konuştu.

Haberin Devamı


Tokat attı
Milletvekili Tunç’un yanında oturan eski İl Genel Meclisi Üyesi AK Partili Ayhan Özçelik araya girerek, “Demir Bey; sizin inşaatınıza elektirik bağlatmak için yardımcı olduk” dedi. Bunun üzerine sinirlenen Demir Gülle ayağa kalkıp, “Ne diyorsun sen?” diyerek Aylan Özçelik’in üzerine yürüdü ve tokat attı. Gülle, daha sonra gelen oğlu tarafından eve götürüldü. Özçelik’in şikayetçi olmadığı öğrenildi.