Siyaset ‘Beylikdüzü’nde gelecek kaygısı olmayacak’

‘Beylikdüzü’nde gelecek kaygısı olmayacak’

29.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhur İttifakı Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin gelecek kaygısına düşmeden yaşaması için çalışacağını belirtti.

‘Beylikdüzü’nde gelecek kaygısı olmayacak’

Işık, “Biz kolay ulaşılan, rahat yaşanan bir Beylikdüzü inşa edeceğiz. Gençlerimize meslek öğreteceğiz, iş bulacağız. Kadınlarımızı, engelli komşularımızı üretime katacağız. Zamanımızı, toprağımızı, gücümüzü değerlendireceğiz. Hep birlikte kazanıp, marka olacağız” dedi.

Haberin Devamı

İstihdam Seferberliği

Işık, “İstihdam Seferberliği kapsamında gençlerimizin maaş alarak eğitim görecekleri, dünyanın her yerinde geçerli ustalık sertifikası alabilecekleri, dış ticaret uzmanı olabilecekleri, fikirlerini desteğimizle hayata geçirebilecekleri programlar başlatacağız” dedi. Işık, “İlçemize kazandıracağımız 5 yeni okul projemizin yanı sıra, mevcut okullarımızın iyileştirme çalışmalarına da öncelik vereceğiz” dedi. Sosyal Belediyeciliğin önemini vurgulayan Işık, belediyecilik anlayışlarında kültür ve sanata büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Işık, “Öğrencilerimizin, ailelerimizin gönül rahatlığıyla tiyatroya gidebilmesi için Şehir Tiyatroları’nı ilçemizle buluşturacağız. Mevcut fiyatlarda çok büyük indirimlere gideceğiz, hem oyun çeşitliliğini artırarak hem de ulaşılabilir sahneler yaparak halkımızın tiyatroyla buluşmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BEYMARKET projesi

Beylikdüzü’nün toprakla yeniden barışacağını söyleyen Işık, bu kapsamda BEYÇİFTLİĞİ kuracaklarını anlattı. Işık, “Çiftlikte Beylikdüzü’nde ikamet eden komşularımız çalışacak, domates, salatalık, marul-kıvırcık gibi yeşillikler, biber, patlıcan, kabak gibi ürünler yetiştirecek. Özel hazırlanacak tesislerde istiridye ve kültür mantarı üretecekler. Ürünler, çiftlikte kurulacak BEYMARKET’te satılacak. Kuracağımız paketleme tesisiyle hem komşularımıza ek iş imkânı yaratacağız, hem de internet üzerinden satış yapabileceğiz” dedi.