Siyaset Bir dakika sanal karanlık

Bir dakika sanal karanlık

25.02.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir dakika sanal karanlık

Bir dakika sanal karanlık

Sürekli aydınlık için bir dakika karalık kampanyası, tüm yurtta genişleyerek sürüyor. Milliyet, aydınlık Türkiye için başatılan bu eymeli İnternet ortamına taşıdı. Milliyet.com.tr adresiyle tüm dünyadan okunan gazetemiz, kampanya için sanal forum sayfaları düzenledi. Bu sayede kampanyaya katılmak isteyenler, İnternet aracılığıyla mesajlarını Bilgi Yolu'na bırakabilecekler.

Adalet bakanı Şevket Kazan'ın kampanyaya katılanlar hakkında incitici sözler sarfetmesi, Türkiye genelinde 1 dakika karalık eylemine ilgiyi patlattı. Başbakan'ın ışık söndürenleri "fesat" olarak nitelemesi ardından büyük bir tepki seli doğdu.
Milliyet, sürekli aydınlık için bir dakika karanlık eylemine katılmak isteyenlere sayfalarını açmış durumda. İnternet erişiminiz varsa milliyet.com.tr adresinden hem gazetemizi okuyabilir, hem de tepkinizi dile getirebilirsiniz.

Forum köşesiyle Milliyet, okurların tepkisini, anında Bilgi Yolu'na yansıtabiliyor. "Forum Köşesi" ile Türkiye'nin gündemindeki konu başlıklarını siber uzaya taşıyor. Türkiye'nin gündeminden belirlenen konularda söyeyecek sözü olanlar bunları elektronik postayla webadmin@milliyet.com.tr adresine iletiyorlar.