Siyaset Bizde flört olmaz

Bizde flört olmaz

09.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bizde flört olmaz

Bizde flört olmaz






CHP Şanlıurfa milletvekili Turan Tüysüz, CHP Ağrı milletvekili Naci Aslan'ın kızı Tuğba Aslan (30) ile cumartesi günü yapılacak nikâhla dünyaevine girecek. İki taraf da aşiretten olmasına rağmen taraflar görkemli bir düğün yerine sade bir nikâh töreni yapma kararı aldı. Ankara Vedat Dalokay Nikâh Salonu'nda yapılacak törende CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da şahit olacak.
Milletvekilinin eşi olmaya hazırlanan Tuğba Aslan, inşaat mühendisliği eğitimi aldı ve Ankara'da Denizbank'ın Köroğlu şubesinde çalışıyor.

Aile ortamında tanıştılar
Görücü usulüyle evlenecek çift, yaklaşık dört ay önce tanıştı. Nasıl tanıştıklarını anlatırken "Bizde, aşirette flört olmaz" diyen Tüysüz, ailelerin devreye girdiğini söyledi. Tüysüz, milletvekili Aslan'la hem aileleri, hem de vekil olmaları nedeniyle sürekli aynı ortamlarda bulunduklarını belirterek, "Bir ortamda da kızları ile tanıştık" diye konuştu.
Tuğba Aslan da yakın çevresinde "Her evlenen insan gibi iyi şeyler hissediyorum. Nikâhın mütevazı olmasını istedik. Abartıya kaçmayı düşünmedik" diye konuştu.
Damat adayı Tüysüz, 1970 Siverek doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi mezunu olan Tüysüz, felsefe eğitimi aldı. Ağrıspor Kulübü Başkanı da olan milletvekili Aslan (57) ise, Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümü mezunu. Aynı zamanda müteahhit olan Aslan'ın Tuğba Aslan dışında iki çocuğu da bulunuyor.



SİYASET


Genelkurmay'dan 16 bin asker planı
Bizde flört olmaz
Unakıtan'ın esprisi, Topuz'u kırdı geçirdi
Önce destek, sonra dayak
AKP kongresinde Yunanlı konuşmacı
Araplar fetvayla saldırıyor
AKP, İslami basının hedefi
Protestolar her yerde
Erdoğan: Sigarayı BI-RA-KI-YO-RUZ
SSK'larda eczane çıkmazı...
'Her şeyimizi dinlemişler'
Erdoğan Hollanda'dan destek istedi
Teksas milletvekili!
Politika turu