Siyaset Bodrum'da, Mehmet Kocadon başkanlığını ilan etti

Bodrum'da, Mehmet Kocadon başkanlığını ilan etti

30.03.2009 - 00:12 | Son Güncellenme:

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, resmi olmayan sonuçlara göre, belediye başkanlığı seçimini DP'nin adayı turizmci Mehmet Kocadon kazandı

Bodrumda, Mehmet Kocadon başkanlığını ilan etti

Evli, 2 çocuk babası, 46 yaşındaki Kocadon'un, rakibi CHP'li Mazlum Ağan'ı 57 oyla geride bırakıp seçimi kazanması Bodrum'da bir şok etkisi yarattı. Kocadon, sandık başındaki müşahitlerden gelen rakamlara göre seçimi kazandığını, kendi cep telefonundan tüm Bodrumlulara SMS gönderek ilan etti.

Haberin Devamı

Yerel bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Mehmet Kocadon, “Bodrum'u yeniden yaratacağız sloganı ile yola çıktık. Bodrum'un parti ile değil, Bodrumlular ve sivil toplum örgütleriyle yönetmek için yola çıktık, herkesin düşüncesine bilgisine ihtiyacımız var. Bana verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederim. Bodrumlular'ı mahçup etmeyeceğim” dedi.

Kocadon, seçim zaferini eşi Hülya Kocadon ve partililerle birlikte Yağhane'deki seçim ofisinde kutladı.

Bodrum'un beldelerinde ise resmi olmayan sonuçlara göre, Turgutreis'te CHP'li Mehmet Dinçberk, Gümüşlük'te DP'li Mehmet Tire, Yalıkavak'ta CHP'li Mustafa Saruhan, Gündoğan'da MHP'li Mehmet Bilgi, Göltürkbükü'nde Anavatanlı Halil İbrahim Kaynar, Ortakent - Yahşi'de Onur Şahbaz, Mumcular'da MHP'li Birol Aydın, Konacık'ta MHP'li Mehmet Tosun ve Yalı'da Anavatanlı İsmail Altındağ ipi göğüsledi.