Siyaset Çarkçı hemen manevra yapıyor

Çarkçı hemen manevra yapıyor

03.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İskenderun’da konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ‘Ben sarayı kasdetmedim’ sözleriyle ilgili olarak, “Hemen manevra yaptı. Buna çarkçı diyorlar ya. Saray ile ilgili cevabı Danıştay verdi. Haberleri yok” dedi

Çarkçı hemen  manevra yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan altın klozet tartışmasıyla ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylemini İskenderun’da sertleştirdi. Erdoğan İskenderun’daki halk buluşmasında şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

CEVABI DANIŞTAY VERDİ: Şimdi işi Cumhurbaşkanlığındaki affedersiniz klozet kapağına bağladılar. Klozetler altın kaplama diyor ana muhalefetin başındaki zat. Gelsin bize göstersin dedim. ‘Ben orayı kasdetmedim’ diyor hemen manevra. Buna çarkçı diyorlar ya. ‘O kaçak yerdeki oturmanın cevabını versin’ diyor. Ona cevabı Danıştay verdi. Eğer sen dürüstsen namusluysan gelirsin burayı incelersin. Ben hodri meydan dedim. Altın kaplı klozet varsa bu makamı bırakacağım dedim. Bulamayacaksan sen CHP’nin başından defolup gitmeye hazır mısın? Yapamaz. Sayın Baykal’ı da böyle aldattı. Bu kaset genel başkan. Bunların çapı vizyonu bu kadar.

UFKU KLOZET KAPAĞININ ÖTESİNE GEÇMEZ: Doğru tarafım. Ben milletimin tarafıyım. Partilere eşit mesafedeyim. Gönlümde aslan yatıyor tabii. O benim en doğal hakkım. Ufku klozet kapağının ötesine geçemeyenler memleketi yönetmeye tabi. Kılavuzu karga ama bu kargaya da hakaret.

Haberin Devamı

BATI İKİ YÜZLÜ: Bu Batı hep özgürlük demokrasi der. Belçika’da Mahinur Özdemir kızımız var. Sözde ermeni tezleriyle ile ilgili parti kararına uymadı diye partisinden ihraç edildi. Hani siz özgürlüklerden yanaydınız. Milletin seçtiği milletvekiline nasıl böyle dayatabilirsiniz. İşte batı bu. Batı özgürlükte iki yüzlüdür.

TEHDİT OLMASA OY ALAMAZLAR: Aynı tehditlerle milletin kapısına dayandılar. Tehdit olmazsa oy olamayacaklar. Bu tehdide rağmen vatandaşımız direniyor. Bu bizim onurumuz haysiyetimiz diyor. Bazı yerlerde de direnemiyor. Bu ittifakta her şey var. İçerdeki yetmedi. Dışarıdan takviye aldılar. ABD’deki dergilerde gazetelerde peşpeşe haberler çıkıyor.

GİDİLECEK YER MEZAR: Bu makamlar gelip geçici cumhurbaşkanı olsan ne yazar. Sonunda gideceğin yer toprak, 2.5 metre küp mezar oraya gömecekler. Hoca efendi er kişi niyetine diyecek. Başbakan olsan ne trilyoner olsan ne yazar aynı şey söylenecek. Sonra seni seviyor görünenler hepsi çekip gidecek. Menderesin idam kararını verenleri kimse tanıyor mu, ama menderesi kimse unutmuyor.