Siyaset Çelengi Mehmet Ağar göndermemiş

Çelengi Mehmet Ağar göndermemiş

12.08.2008 - 00:36 | Son Güncellenme:

Susurluk skandalının patladığı kazada ölen Abdullah Çatlı’nın eşi Meral Çatlı’nın yeğeni Can Aydoğan’ın düğününe Mehmet Ağar’ın çelenk göndermediği ortaya çıktı.

Çelengi Mehmet Ağar göndermemiş

Düğünde yer alan “Mehmet Ağar” yazılı çelengi kimin gönderdiği anlaşılamadı. Çelengi yapan çiçekçi, eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın arayarak kendisi adına kimin çelenk gönderdiği sorduğunu belirtirken, “Kimin gönderdiği belirsiz” dedi.
Yalova’daki Green Garden’da geçtiğimiz cumartesi akşamı düzenlenen düğünle Abdullah Çatlı’nın eşi Meral Çatlı’nın kardeşi Can Aydoğan (23) ile Burcu Tekin evlenmişti. Düğünde Mehmet Ağar, Edip Bucak ve Yaşar Öz’ün isimlerinin yer aldığı çelenklerde dikkat çekmişti.
Söz konusu çelenkleri düğüne gönderen Yalova’daki İstanbul Çiçekçilik yetkilisi, fotoğrafların gazetelerde çıkmasının ardından Mehmet Ağar’la görüştüklerini belirterek, “Kendisinin böyle bir şeyden haberi yok. Olaya da çok üzülmüş. Bunun art niyetli birileri tarafından yapılmış olabileceğini söyledi” dedi.
Ağar’ın telefonda kendilerine, “Ben böyle bir şey için talimat vermiş değilim. Siz, benim adıma nasıl böyle bir şey gönderiyorsunuz?” dediğini anlatan dükkan yetkilisi, “Tabii kesinlikle haklı. Böyle bir şeyin olmaması gerekiyor.  Biz de, kendisinden özür diledik” diye konuştu.