Siyaset CHP’den bir ayrılık daha

CHP’den bir ayrılık daha

24.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP’de Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, dün MYK toplantısında kendisine yöneltilen eleştiriler üzerine toplantının hemen ardından bir yazılı açıklama yaparak genel başkan yardımcılığını bıraktı

CHP’den bir ayrılık daha

Halıcı’nın toplantıda bağlı bulunduğu birimin sıkıntılarını ilettiği ve biriminin görev alanına müdahale edildiğini paylaştığı ancak MYK üyelerinin tepkisiyle karşılaştığı öğrenildi. Halıcı’nın istifasının henüz onaylanmadığı, Halıcı’nın geri döndürmek için çaba harcanacağı öğrenildi. Halıcı’nın görevini bırakmasının ardından bir süre önce MYK’daki görevinden ayrılan Gülseren Onanç ile birlikte MYK’daki eksik sandalye sayısı ikiye yükseldi.
Halıcı, “Kadrom yetersiz. Aylardır ekip kurmak için destek istiyorum, ancak yeterli destek gelmiyor. Sunduğum hiçbir projeye maddi destek sağlanmıyor. Projeler askıda bekliyor, ciddiye alınmıyor” dedi. Halıcı, İstanbul’da bir sosyal medya ekibi oluşturulduğunu ancak Ankara’daki kendi ekibinin taleplerinin karşılanmadığını belirtti.