Siyaset CHP İzmir İl Kongresi'nde yumruklar konuştu!

CHP İzmir İl Kongresi'nde yumruklar konuştu!

07.01.2018 - 17:21 | Son Güncellenme:

CHP İzmir İl Kongresi'nde adaylar konuştuğu sırada sahne önündeki partililer arasında kavga çıktı. Bir kavga da Kırşehir ve Afyonkarahisar İl Kongresi'nde çıktı.

CHP İzmir İl Kongresinde yumruklar konuştu

CHP İzmir ve Kırşehir İl kongrelerinde kavga çıktı. Celal Atik Spor Salonu'nda yapılan CHP İzmir İl Kongresi'nde Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü aday oldu. Deniz Yücel'in ardından kürsüye çıkan Utku Gümrükçü konuşma yaptığı sırada bir kişi "Utku Gümrükçü Kerbela şehitlerinden hemen şimdi özür dile" yazan bir pankart tutunca iki grup arasında kavga çıktı.

Haberin Devamı

Milletvekilleri arbedeyi sakinleştirmeye çalışırken, kongreye 15 dakika ara verildi. Kavganın devam etmesi halinde kongrenin iptal edileceği belirtildi.

CHP İzmir İl Kongresinde yumruklar konuştu

KIRŞEHİR'DE DE KAVGA ÇIKTI

Kırşehir Kültür Merkezi’nde yapılan CHP İl Kongresi’nde Divan Başkanlığı’na Ankara Milletvekili Necati Yılmaz yaptı. Kongrede 70 delegenin imzasıyla il başkanlığına yeniden Yılmaz Zengin aday gösterildi. 130 delegenin katılımının beklendiği kongrede bunun üzerine diğer başkan adayı Hüseyin Çakmak’ı destekleyenlerin bir bölümünün Yılmaz Zengin ve ekibine küfür ettiği iddiası salonu karıştırdı. Çıkan arbede kısa sürede kavgaya dönüşünce partililer araya girdi.

CHP Afyonkarahisar İl Kongresinde de gerginlik yaşandı

CHP İl Kongresi’nde eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, kürsüye çıkıp konuşma yaptıktan sonra tekrar söz istedi. Divan Başkanı’nın Görgöz’e söz vermemesine rağmen kürsüye çıkarak konuşmasını devam ettirmesi üzerine bir partili arkadan gelip Görgöz’ün boğazına sarıldı. Diğer partililerin de katılmasıyla salon da büyük bir kargaşa yaşandı. Gerginlik, diğer partililerin ve kongrede görevli polislerin araya girmesiyle daha fazla büyümeden önlendi, Görgöz salondan dışarı çıkarıldı.

Haberin Devamı