Siyaset CHP’liler, Berberoğlu’nun yazdığı kitabı imzaladı

CHP’liler, Berberoğlu’nun yazdığı kitabı imzaladı

12.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP’li milletvekilleri ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun cezaevinde yazdığı “Siz Yürürken Ben Yatarken Yazıyorum” isimli kitabını 36. Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’nda imzaladılar.

CHP’liler, Berberoğlu’nun  yazdığı kitabı imzaladı

36. Uluslararası TÜYAP Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza gününe CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP’li milletvekilleri Mustafa Balbay, Gürsel Tekin, Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş, Eren Erdem, Sezgin Tanrıkulu ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan Engin Altay, milletin oylarıyla İstanbul’un temsilcisi olarak parlamentoya seçilen Enis Berberoğlu’nun bağımsızlığının ve özgürlüğünün alıkonulduğunu belirtti.
Altay, “Bu noktada bugün TÜYAP Fuarı’nda sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan, Güvenpark’tan başlattığı adalet çığlığını 25 gün boyunca Maltepe meydanına kadar partililerle ve vatandaşlarla beraber yürürken, Enis Berberoğlu da, ‘Siz Yürürken Ben Yatarken Yazıyorum’ kitabını cezaevinde kaleme aldı. Bu fuardaki her kitap çok kıymetlidir. Ancak bu fuarda, bugün Enis Berberoğlu’nun yazdığı bu kitabın değeri ve önemi ayrıdır. Türkiye’de herkes için adalet için bir tek şeye ihtiyacımız var. Yaşasın demokrasi diyoruz. İl başkanımız ve milletvekillerimizle bu kitabı arzu eden okuyucularımız için imzalayacağız” dedi. l YÜKSEL KOÇ İstanbul DHA