Siyaset Davutoğlu'ndan yardım istedi

Davutoğlu'ndan yardım istedi

02.01.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Başbakan Davutoğlu, cuma çıkışı ofisine yürüyerek gitti, kendisini gören vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başbakan, 'ama' bir vatandaşın saz çaldığını duyunca yanına gidip dinledi. Davutoğlu, ofise yürürken yanına gelip yardım isteyen Filipinli bir kadınla da konuştu.

Davutoğlundan yardım istedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nden cuma namazını kılmak için Beşiktaş çarşı içindeki Sinan Paşa Camisi'ne yürüdü. Davutoğlu'na Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti.
IŞIKTA BEKLEDİ
Davutoğlu namaz çıkışı kendisini yolda gören vatandaşları selamladı, bazılarıyla sohbet etti. Bir dükkanın yanında saz çalan görme engelli kişiyi bir süre dinleyen ve para veren Davutoğlu, ofise dönerken, yaya geçidinde yeşil ışığın yanmasını bekledi.
Başbakan Davutoğlu, ofise yürürken yanına gelen Laenie Enriguez isimli Filipinli kadınla konuştu. Bir süre önce Müslüman olduğunu ve Esma ismini aldığını belirten kadın, oturma izni istediğini ve bu konuda kendisine yardımcı olunmasını istedi. Başbakan Davutoğlu da danışmanlarına yardımcı olmaları konusunda talimat verdi.
Davutoğlu'nun dünkü saldırıya karşın yürüyerek gitmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Davutoğlundan yardım istedi