Siyaset Son dakika! Pazarda İmamoğlu’na verdiği cevapla gündem oldu! Tek tek anlattı

Son dakika! Pazarda İmamoğlu’na verdiği cevapla gündem oldu! Tek tek anlattı

03.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Sultanbeyli’de yaşayan 6 çocuk, 10 torun sahibi 65 yaşındaki Mahruze Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki akşam evine yaptığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Son dakika Pazarda İmamoğlu’na verdiği cevapla gündem oldu Tek tek anlattı

2019’daki yerel seçimler öncesinde pazarda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na söylediği “Sana kete yaparım ama oy vermem” sözleriyle tanınan Keleş, Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Dünyalar benim oldu, dileklerim kabul oldu. Cumhurbaşkanım gibi bir tane yok dünyada. Cumhurbaşkanım bambaşka. Televizyonda görüyordum ama buradaki bambaşkaydı, nur akıyor suratından. Bir daha böyle birisi dünyaya gelmez. Cumhurbaşkanımın kıymetini bilelim.”

Mahruze Keleş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile yerel seçimleri öncesinde pazarda karşılaştığını anımsattı.

‘GÜLER YÜZÜ YETİYOR’

“İmamoğlu’ndan da Allah razı olsun, onun vesilesiyle Cumhurbaşkanım  geldi” diyen Keleş, şunları dile getirdi: “Benim kapıma gelenden Allah razı olsun. Kılıçdaroğlu da geldi, Allah  razı olsun. İmamoğlu ile de pazarda karşılaştık, ondan da Allah razı olsun. Ben çağırdım da buraya getirmedim, kendi geldi. Güler yüzü yetiyor onun da. Ben doğrusunu konuşuyorum. Keşke Tayyip Erdoğan’ın peşinde olsaydı.”