Siyaset Emine Erdoğan, başarılı kadınlarla buluştu: Umudumuz artıyor

Emine Erdoğan, başarılı kadınlarla buluştu: Umudumuz artıyor

15.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sanat, spor ve iş hayatından kadınlarla bir araya geldiği yemekte “Her biriniz gücümüze güç katıyorsunuz. Bu kadar başarılı kadını bir arada görmek umudumuzu artırıyor” dedi

Emine Erdoğan, başarılı kadınlarla buluştu: Umudumuz artıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iş kadınları, kadın sanatçı ve sporcular ile verilen yemekte buluştu.

Yemeğe aralarında Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Meltem Demirören Oktay, Revna Demirören, Reyhan Demirören, Semahat Arsel, Leyla Alaton, Oya Eczacıbaşı, Emine Kamışlı Sabancı, Hülya Koçyiğit, Perihan Savaş, Demet Sabancı Çetindoğan, Sema Güral Sürmeli, Ayşe Cevahir, Anjelika Akbar, Burcu Güven, Banu Küçükel, Dilek Hanif, Gülşah Alkoçlar, Yasemin Pirinçcioğlu, Zeynep Fadıllıoğlu, Esra Şimşek, Ayşen Zeybekci, M. Belma Satır’ın da bulunduğu çok sayıda iş kadını, sanatçı ve sporcu katıldı.

Emine Erdoğan, başarılı kadınlarla buluştu: Umudumuz artıyor


‘Ülkenin medarı iftiharı’

Emine Erdoğan, yaptığı konuşmada, ülkenin medarı iftiharı çok değerli iş kadınlarının, bu toprakların ruhunu yücelten sanatçıların, Türk bayrağını uluslararası arenada dalgalandıran başarı sporcuların Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde olduğunu belirterek, salondakilere, “Her biriniz farklı kulvarlarda gücümüze güç katıyorsunuz. Bu kadar başarılı kadını bir arada görmek gelecek adına umudumuzu artırıyor” dedi.

Emine Erdoğan, başarılı kadınlarla buluştu: Umudumuz artıyor


Hafta sonu Hollanda’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ve oradaki yurttaşlarımıza yaptığı muameleyi hatırlatan Emine Erdoğan, “Uluslararası teamüllere aykırı bu tavır, Avrupa değerlerinin hem insani hem de diplomatik açıdan intiharı olarak değerlendirilebilir. Hal böyleyken Türkiye’ye her fırsatta karne verme küstahlığı gösterebiliyorlar. Böyle bir vasatta Türkiye’ye öz güven ve cesaret gücünü, haklılığından alan asil duruş çok yakışmakta” diye konuştu.