Siyaset Gezen’den Başbakan’a sert yanıt: Kimi kandırıyorsunuz?

Gezen’den Başbakan’a sert yanıt: Kimi kandırıyorsunuz?

09.02.2011 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

Gezen’den Başbakan’a sert yanıt: Kimi kandırıyorsunuz

Müjdat Gezen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun facebook’taki grubunda ‘özel’ ibaresi ile yayımlanan videoda Başbakan’a yanıt verdi.

Haberin Devamı

Müjdat Gezen, Arena programındaki sarf ettiği söz için, “Ben Aziz Nesin’in fikrini söyledim. Ama hala kimse benim fikrimin ne olduğunu sormadı.” Diyen Gezen, açıklamasında fikrini net bir dille açıklarken, AK Parti hakkında da rakamlar vererek çeşitli iddialarda bulundu.

İPLER NASIL GERİLMİŞTİ?

Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Arena programına katılan Müjdat Gezen, konuşma sırasında anket konusu gelince “AKP yüzde 50 çıkmış, aslında Aziz Nesin kriterine göre yüzde 60 çıkması lazımdı” demişti.

İŞTE GEZEN’İN O KONUŞMASI

İLK AÇIKLAMA BOZDAĞ’DAN!

Müjdat Gezen’in Arena programındaki sözlerinin ardından Ak Parti Grup Başkan Vekili Vekir Bozdağ’dan sert bir açıklama gelmişti.

Bozdağ, içinden çıktıkları toplumu aşağılayan ve ona hakaret edenlerin hiçbir zaman gerçek bir aydın ve sanatçı olamayacağını belirterek, ''Hiç kimsenin bu ülkede yaşayan hiçbir kimseye hakaret etmek ve sövmek hakkı da değildir, haddi de değildir'' demişti.

Haberin Devamı

BOZDAĞ’IN AÇIKLAMASININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…

Bozdağ’ın bu açıklamasının ardından dün partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Müjdat Gezen’e yanıt vermişti. Erdoğan’ın “Yüzde 60’a aptal diyenler ayna ya bakarsa kendi yüzlerini görecekler" sözlerinin ardından salonda alkış kopmuştu.

SÖZ YENİDEN GEZEN’DE

Müjdat Gezen, yaşanan karşılıklı açıklamaların ardından bu kez çok ilginç bir şey yaptı. Sosyal paylaşım sitesi facebook’ta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu adına açılan hayran sayfasının yöneticilerine özel bir röportaj vererek yaşananlara hem yanıt verdi, hem de Ak Parti’ye ağır eleştirilerde bulundu.

İŞTE GEZEN’İN KONUŞMASI