Siyaset Gözünden yaş eksik olmayan bakan!

Gözünden yaş eksik olmayan bakan!

03.01.2012 - 15:13 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında Bülen Arınç üzerinden hükümete yüklenerek ağır eleştirilerde bulundu

Gözünden yaş eksik olmayan bakan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada önce Uludere'de 35 köylünün yaşamını yitirdiği operasyonla zor durumda kalan AK Parti hükümetine sahip çıktı daha sonra ise Bülent Arınç üzerinden iktidara yüklendi.

Bahçeli, bu desteğin ardından ise hükümeti "bölücülükle" ve "okyanus ötesinden talimat almakla" suçladı. Bahçeli, AK Parti'yi Bülent Arınç üzerinden "Gözlerinden yaş ve ağzından fitne eksik olmayan AK Parti'nin çok konuşan bakanı, bu topraklarda herkes kendin kimliğini rahatça söyleyecektir, diline saygı duyacağız sözleri AK parti'nin gerçek yüzünü göstermiştir" sözleriyle vurdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

AK PARTİ'NİN ÇOK KONUŞAN BAKANI

Erdoğan'ın başlama vuruşunu yaptığı kimlik temelli parçalanma sürecine, kendi hükümetinden ve siyasi bölücü yüzlerden katkı ve destek gelmesi şaşırtıcı görünmemelidir. Gözlerinden yaş ve ağzından fitne eksik olmayan Ak Parti'ni çok konuşan bakanı, bu topraklarda herkes kendin kimliğini rahatça söyleyecektir, diline saygı duyacağız sözleri AK parti'nin gerçek yüzünü göstermiştir. Sorarım size AK Parti tek millet, tek bayrak olmayı nasıl anlatacaktır. 2012 kolay geçmeyecek. Etnik bölücülük AKP eliyle cepheden saldırıya uğramıştır. Timsah gözyaşı dökenlerin milletimizi ağlatmalarına izin vermeyeceğiz. Çanakkale geçilmez diyenlerin mirasını onlara yağlamatmayacağız. Dil hakkı, kültür hakkı, kimlik hakkı ne varsa vereceğiz, bu bizim cebimizden verdiğimiz bir şey değil diyenlerin, gün gelecek adalet önünde neleri vermek zorunda kalacaklarını göreceğiz. Anayasa yoluyla bin yıllık derin bağların koparılmasına izin vermeceğiz. Kimse boş hayale kapılmasın.