Siyaset ‘HDP aşkı CHP ve İP’i esir aldı’

‘HDP aşkı CHP ve İP’i esir aldı’

21.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Millet İttifakı’na eleştirilerini sürdüren Bahçeli, “PKK, CHP’nin listelerinden belediyelere sızdırılmak istenmektedir. HDP aşkı CHP’yi, İP’i esir almıştır” dedi

‘HDP aşkı CHP ve İP’i esir aldı’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün önce Isparta ardından Antalya’da konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert eleştiriler yönelten Bahçeli, “HDP aşkı CHP’yi, İP’i esir almış, istikametlerini uçuruma doğru çevirmiştir. YPG/PKK sempatisi bunların iradelerini harap etmiş, hezimete uğratmıştır” dedi. Bahçeli, şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

- 2023’Ü BU SEÇİM TAYİN EDECEK: 2023 yılına nasıl bir siyasi atmosferde gireceğimizi bu seçim tayin edecektir. Emperyalistler Türkiye ve Türk milletini siyasi, ekonomik ve diplomatik baskıyla köşeye sıkıştırmaya çalıştı. Ablukayı yardık, setleri aştık, hamd olsun surda gedik açtırmadık. Türkiye’nin istikrarı bunların kanına dokunuyor. 2023 hedefimiz bunları rahatsız ediyor.

- TÖKEZLEMEMİZİ BEKLİYORLAR: Milli birlik ve kardeşlik irademiz alayını zelzele gibi sarsıyor. Sınır dışı operasyonlarımız bunların ekmeğini kesiyor. Ekonomik mahvımızı planlayıp, sokakların karışmasını hedefliyorlar. Şimdi de 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın zayıflayıp, tökezlemesini dört gözle bekliyorlar. Tankın önünde eğilmeyen bir milletin zilletin önünde eğilmesini beklemek tam bir şuursuzluk, tam bir ahmaklıktır.

Haberin Devamı

- KANDİL PATLASIN: Şimdi soracağım şu sorulara öyle bir cevap verin ki sesiniz Pensilvanya’yı çatlatsın, Kandil’i patlatsın, küresel finans baronlarını inletsin: Emperyalist emellere karşı sağlam bir şekilde duracak mısınız? Milli bekaya sahip çıkacak mısınız?

- BELEDİYELERLE KURTARILMIŞ BÖLGE: Belediyelerimizin içinde hendek açılma planlarının farkındayız. Teröristlerin belediyelere doluşmasının korkunç gelişmelere sebep olacağını görüyoruz. Kurtarılmış bölge planı yapanları ve topraklarımız üzerinde gözü olanları ifşa ediyoruz.

- MAZBATALI TERÖRİSTLER: Ülkemizden sözde Kürdistan çıkarmak isteyenlere CHP’nin kol kanat gerdiği her yönüyle gün yüzüne çıkmıştır. CHP-İP-HDP-SP-ÖDP el ele vermiş, Kandil ve Pensilvanya’nın değirmenine su taşıyorlar. HDP Kürdistan’da kazanıp, batıda AK Parti ve MHP’ye kaybettirmeyi hedefliyor. Yani PKK, Cumhur’a, Cumhuriyet’e ve Türk milletine mazbatalı teröristler üzerinden meydan okuyor.

- CHP KANDİL’İN KARARGAHI: Bilerek ve isteyerek PKK’nın dümen suyuna giriyorlar, Kandil’in talimatlarına eşlik ediyorlar. Kandil’e piyonluk yapıyorlar. Kılıçdaroğlu Atatürk’ün partisi CHP’yi; HDP’nin kumanda merkezi, Kandil’in ana karargâhı haline getirmiştir. Kılıçdaroğlu varken Kandil terör şebekesinin HDP’ye ihtiyacı neredeyse kalmamıştır.

Haberin Devamı

- NE KARŞILIĞINDA BOYUN EĞDİN: Kılıçdaroğlu’na soruyorum, neyin karşılığında HDP’ye boyun eğdin? Hangi pazarlıkların sonucunda PKK/YPG’ye kucak açtın? HDP istediğini alamadığı takdirde planı nedir? Sokakları mı karıştıracaklar, yoksa belediyelerin önüne hendek mi kazacaklar?

- PKK, CHP LİSTELERİNE SIZDI: CHP’nin Antalya belediye meclis üyesi listelerinde bölücü başına özgürlük isteyen namertler aday gösterilmiştir. PKK, CHP’nin listelerinden belediyelere sızdırılmak istenmektedir. Kandil’in hazırladığı kanlı isim listelerinin CHP meclis üyelikleri üzerinden belediyelere sızdırma girişimlerini beka sorunu olarak görüyoruz. Bu CHP, Atatürk’ün CHP’si değildir, bu İP iyi falan hiç değildir.

- OSMANLI TOKADI VURALIM: CHP’li kardeşlerime bir çağrıda bulunuyorum. İP’e oy veren kardeşlerime sesleniyorum, gelin bu ihanete tepki gösterin. CHP ve İP’e muhtaç ve mahkum değilsiniz. Cumhur İttifakı sizi de kucaklar, sizlere de sahip çıkar. Cumhurun gölgesi herkese yeter. Ayrımcıya, bölücüye, fırsatçıya, kararan çehrelere, kızarmayan yüzlere Osmanlı tokadını hep beraber vuralım.

Haberin Devamı

- KILIÇDAROĞLU HAÇLI GÖLGESİNE SIĞINDI: Kılıçdaroğlu, Yeni Zelanda’daki terörün İslam dünyasından kaynaklandığını söyleyecek kadar kontrolden çıkmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu seni huzursuz eden nedir? Batının kirli ağzı ile siyaset yapacak kadar alçaltan nedir? İslam’ın güvencesi Türk milletidir. Bunu bilmiyor musun? Terör ve İslam’ın yan yana gelmesine çanak tutmak hakarettir, hıyanettir. Kılıçdaroğlu haçlıların gölgesine sığınmış, vicdanını batıya ipotek ettirmiştir. Ezanımız ıslıklanır Kılıçdaroğlu’ndan tepki gelmez. Partisinin adayları Fatiha Suresi ile dalga geçer Kılıçdaroğlu’ndan çıt çıkmaz. Zillet ortakları sözde Kürdistan’dan bahseder Kılıçdaroğlu’ndan itiraz yükselmez. Ey Kılıçdaroğlu bunlara tepki göstermeyeceksin de neye tepki göstereceksin? Patatesi, domatesi, soğanı diline doladığın kadar ezanı, vatanı, bayrağı ne zaman sahipleneceksin?

Haberin Devamı

‘HDP aşkı CHP ve İP’i esir aldı’

‘Rus Büyükelçi komünistleri gönderecek misiniz diye sordu’

Bahçeli, önceki akşam bir televizyon programında bugüne kadar günyüzüne çıkmamış, KGB ajanlığı yapmış bir büyükelçinin sır ziyaretini açıkladı. Bahçeli, şunları anlattı: “Ankara’nın Rusya Büyükelçisi, KGB ajanlığı yapmış, Çekoslavakya’da büyükelçi olarak bulunmuş. Bize ziyarette bulundu. Büyükelçi olarak geldiler. Sorular sordular. Sonunda bana dedi ki ‘Ülkücüler ‘Komünistler Moskova’ya’ diye hep sokaklarda bağırdınız. Bu sloganı attınız, şimdi devlet yönetimine gelebilirsiniz, komünistleri bize mi göndereceksiniz?’ Bu nasıl bir söz? ‘Yıllarca tarihte Türk-Rus savaşları olmuştur. Cumhuriyet döneminde de ideolojik olarak bazı gerginlikler yaşanmıştır. İstersen biraz dost kalalım’ dedim kendisine. ‘Bunu Moskova’ya bildirebilir miyim?’ dedi. ‘Tabii’ dedim.”