Siyaset Hesabı iktidara gelerek soracağız

Hesabı iktidara gelerek soracağız

29.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin gündeminde Esenyurt’ta yapılan saldırı vardı. Bahçeli partililere ‘Dişimizi sıkarak sabredeceğiz. Aklıselim içinde hareket edeceğiz’ dedi

Hesabı iktidara gelerek soracağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Esenyurt İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında gerçekleştirilen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırı konusunda, “Hesap soracaksak iktidara gelerek bunu yapacağız. O güne değin sağduyulu, olgun ve aklıselim içinde hareket edeceğiz” dedi.
Bahçeli, dün MHP grup toplantısında özetle şu mesajları verdi:
- DÖKTÜKLERİ KAN YERDE KALMAYACAK: Şerefsiz ve namussuz emeller boşuna heveslenmesin, boşuna bayram etmesin. Katiller, adiler, insan canından geçinen iğrenç yaratıklar kendi aralarında sevinç turları atmasın, döktükleri kanların yerde kalacağını zannetmesin.
- AKP’NİN Mİ PKK’NIN MI TETİKÇİLERİ?: Hükümet Sözcüsü, gözaltında bulunan şüphelilerden bahsederken belli bir yerlere mensubiyetleri var demekle neyi kast etmektedir? Bu şahıslar nereye mensuptur? Bunlar derin AKP’nin paramiliter unsurları mıdır, yoksa PKK’nın tetikçileri midir? Sayın Arınç, mensubiyetleri var diyerek meseleyi nasıl küçümser, nasıl hafife almaya kalkışırsın?
- SOKAK DÖVÜŞÇÜSÜ GÖSTERME ADİLİĞİ: İstiyorlar ki, Milliyetçi Hareket sokağa insin. Esenyurt’ta kanlı girdabın provası yapılmıştır. Bizim duygularımızı ajite etmeye, olayların merkezine konuşlandırmaya yeltenenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağız. Zor olsa da dayanacağız. Dişimizi sıkarak sabredeceğiz. İçin için ağlayarak tacizlere kapalı duracağız. Demokrasinin kural ve ilkelerinden milim ayrılmayacağız. Hukukun sınırlarından taşmayacağız. Bizi şiddet ve dehşet sarmalının bir unsuru yapmak için el ovuşturan şarlatanları muhatap almayacağız. Hesap soracaksak iktidara gelerek bunu yapacağız. O güne değin sağduyulu, olgun ve aklıselim içinde hareket edeceğiz. Bizleri sokak dövüşçüsü gösterme adiliğini kimsenin yanına bırakmayacağız.
- YAVRU MUHALEFET: Hükümetin aleyhine gelişen olayları anında sansürleyerek penguen yayınına geçen yandaş ve korkak basın, Esenyurt özelinde de ekranları karartmış, doğru bilgilere ket vurmuştur. Milletimizin vergileriyle ayakta duran TRT’nin yandaşlık terfisi bekleyen görevlileri Başbakan’ın eğrelti diline özenmişler ve bize karşı yavru muhalefet diyerek sahiplerine mesaj vermişlerdir.

Haberin Devamı

“Başbakan Erdoğan’ı anlatan 27 kelime”
Başbakan’ı zikrini ve şifrelerini ele verecek anahtar kelimeler çok fazla değildir. İhvan, Mursi, Rabia, Esad, Barzani, BOP, Kırmızı Oda, haçlı, papaz cübbesi, Beyaz Saray, AB’nin sorgu salonları, Bush, açılım, Kürdistan, Öcalan, süreç, ihanet, hıyanet, pazarlık, paralel, Oslo, istismar, 7 Şubat, 17 Aralık, yalan, rüşvet, hırsızlık sözlerinden birisi üzerinde durmak Başbakan’ın kimliğini ifşa edecektir. Hakikat de Başbakan öz olarak bu 27 ayrı kelimenin içinde saklıdır. Bu 27 isim ve kavramı çözen, Başbakan’ın şecere ve sicilini çıkaracaktır. Bu Başbakan ki, sağ salim evlerine dönmesi için Müslüman katillerine dua eden, arkasından dönüp İslam camiasında elinde tahta kılıç, altında kartondan atla sanal yiğitlik taslayan siyasetin çizgi roman kahramanıdır.
u İŞALEMİNİ KARŞISINA ALDI: Türkiye ekonomisi çatırdamaktadır. Başbakan böylesi sıkıntılı bir dönemde iş alemini de karşısına almıştır. İşadamlarına nefretle saldırması bir sonuç vermeyecektir. Vatana hizmet edenleri hainlikle suçlaması ise tamamıyla çirkin, tamamıyla suizandır. TUSKON’a Başbakan Erdoğan’ın gözdağları vermesi tam bir kendini bilmezliktir.