Siyaset İlk ortak miting yarın İzmir’de

İlk ortak miting yarın İzmir’de

16.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

İlk ortak miting yarın İzmir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın ilk ortak mitinginde yarın İzmirlilere seslenecek. Mitingde parti bayrakları yerine Türk bayrakları dağıtılacak. Erdoğan ve Bahçeli, ikinci ortak mitingini 23 Mart’ta Ankara’da, üçüncü mitingi de 24 Mart’ta da İstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

Erdoğan, seçim döneminin son haftasını ise İstanbul, Ankara ve İzmir’e ayırdı. Erdoğan yarınki mitingin ardından 27 Mart’ta yeniden İzmir’e gidecek ve ilçeleri dolaşarak mitingler yapacak. Erdoğan, 28 Mart’ta da seçime üç gün kala Ankara’daki ikinci mitingini yapacak. Erdoğan, 29 ve 30 Mart tarihlerini ise İstanbul’un ilçelerine ayıracak. İstanbul ve Ankara’nın birçok ilçesinde miting yapan Erdoğan, böylece final haftasını üç büyük ile ayırmış olacak.

Erdoğan, ortak mitinglere ilişkin, katıldığı bir TV kanalında, “Artık final dönemlerine geliyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir mitinglerini yapacağız. Bu mitinglerde de Sayın Bahçeli ile Cumhur İttifakı’nın iki tarafı olarak oralarda birlikte olacağız. Oralardan da vereceğimiz mesajlar inanıyorum ki sürece pik yaptıracaktır” dedi.