Siyaset Karamollaoğlu Yavaş’ı ziyaret etti

Karamollaoğlu Yavaş’ı ziyaret etti

02.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Karamollaoğlu Yavaş’ı ziyaret etti

Görüşmenin ardından açıklama yapan Yavaş, Karamollaoğlu’nun kendisine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunması dolayısıyla teşekkür etti. Karamollaoğlu’nun eski bir belediye başkanı olması dolayısıyla belediyeler ve çalışmalara ilişkin birtakım uyarılarda bulunduğunu aktaran Yavaş, “Bizler de bütün Ankaralılara layık bir belediye başkanı olmak için çalışacağımızı bildirdik” ifadesini kullandı. Karamollaoğlu ise, Yavaş’a başarılar dilerken, “Belediyecilikte tecrübesi olan bir arkadaşımızın göreve gelmiş olması, bizim daha güzel hizmetlerin yapılacağına olan inancımızı artırdı. Sayın Başkanımızın başarısı, Ankaralıların rahat etmesi için gerekli” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Karamollaoğlu ile Yavaş’ın açıklama yaptığı toplantı salonundaki duvarın fonunda belediyenin mevcut logosunun yanında Ankara Kalesi, Hacıbayram Veli Camii, Kocatepe Camii, Anıtkabir ile Sıhhiye’deki Hitit Güneşi Anıtı’nın görsellerine yer verildi. Bir gazetecinin görsellerde Hitit Güneşi Anıtı’nın simgesinin ortada ve büyük görünmesinin farklı bir anlama gelip gelmediğini sorması üzerine Yavaş, Ankara’yı temsil eden ne varsa görsellerde yer aldığını kaydetti.