Siyaset ‘Memleketin her yerine devlet hakim’

‘Memleketin her yerine devlet hakim’

21.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, artık memleketin her köşesinde devletin hakimiyetinin söz konusu olduğunu söyledi.

‘Memleketin her yerine devlet hakim’

Memleketi Erzincan’a gelen Yıldırım, cuma namazı öncesi Refahiye ilçesinde yapımı devam eden hastane, emniyet müdürlüğü, bölge trafik istasyonu, hastane lojmanı ve okul inşaatlarını inceledi. İlçe meydanında vatandaşlara seslenen TBMM Başkanı Yıldırım şöyle konuştu:

Haberin Devamı

‘Sıkıntı yok’

“Yakın zamanda bir seçim gerçekleştirildi. Her zaman bize güç verdiniz, destek verdiniz ve biz de sizden aldığımız güçle, destekle memleketimiz için, milletimiz için çalışıp ülkemizi daha iyi konumlara getirmek için gayret gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.” Terör konusuna değinen Yıldırım, “Değerli kardeşlerim, Erzincan özeli ama genel olarak da yurdun her tarafında da hamd olsun terör mücadelesinde büyük bir başarı elde ettik. Artık Erzincan terörle anılmıyor. Hiçbir tarafında bir sıkıntı yok. Bırakın Erzincan’ı, memleketin her köşesinde artık devletin tamamen hakimiyeti söz konusu” dedi.

‘Memleketin her yerine devlet hakim’

Yıldırım, şöyle devam etti: “Geçenlerde Bitlis’e, Bingöl’e Hakkari’ye gittim. Orada yaylalarda artık teröristler değil; koyun sürüleri, sığır sürüleri otlak yapıyorlar. Her şey daha güzel olacak. Önemli olan birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sağlam tutalım. Memleketimizi milletimizi bölmeye çalışanlara, FETÖ’cülere, bölücülere fırsat vermeyelim. Bundan çok zarar gördük. Aile fertlerini birbirlerine düşürdüler. Babayı evlada, kocasını hanımına maalesef düşman ettiler. Ama Türkiye bölgede güçlü olduğu müddetçe üstesinden gelemeyeceği bir şey yok.” l AA