Siyaset ‘MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz’

‘MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz’

18.06.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “MHP’nin Genel Başkanı hiçbir yerden emir almaz. Bunun dışında Türkiye’de siyaset yapan herhangi bir kimsenin ne içerideki ne de dışarıdaki hain odaklardan emir almasına da müsaade etmez” dedi.

‘MHP Genel Başkanı kimseden emir almaz’

Büyükataman, dün yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı “Çalar Saat” programında siyasetin seviyesini, usulünü hiçe sayan bir yayına imza atıldığını savundu. Büyükataman, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milliyetçi hareket işgal edilemeyen, işgal edilmek bir yana surlarına gedik dahi açılamayan son kale, milli inancın cevheridir. Bu sebeple içerideki ve dışarıdaki Türklük düşmanlarının devamlı taarruzuna muhatap olmak şerefine nail olan, daima hazır ve tetikte bir mücadele karargâhıdır. Bu karargahın başkomutanı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye dil uzatmaya yeltenen bu hanımefendi eline tutuşturulan ezberlerle ve CHP ağzıyla sürekli aynı şeyi tekrarlamaktadır. Papağanların dahi kendini geliştirdiği, kapasitesini zorladığı bu çağda bülbül süsü verilmiş kargaların hükmü yoktur.”

Haberin Devamı

‘Kafası karışmış’

Büyükataman şunları kaydetti: “Kişi kendinden bilir işi, misali herkesin bir yerlerden emir aldığını zanneden bu zat bilmelidir ki MHP’nin Genel Başkanı hiçbir yerden emir almaz. Bunun dışında Türkiye’de siyaset yapan herhangi bir kimsenin ne içerideki ne de dışarıdaki hain odaklardan emir almasına da müsaade etmez. Hanımefendinin kumandalarının pillerini söküp atacak ve hanımefendiyi özgürleştirecek olan da bizzat Sayın Genel Başkanımız olacaktır.”