Siyaset MHP lideri Bahçeli, Biden’a seslendi: Cumhur İttifakı’nı yıkma hesabını bırak

MHP lideri Bahçeli, Biden’a seslendi: Cumhur İttifakı’nı yıkma hesabını bırak

28.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bahçeli, “Bay Başkan, Cumhur İttifakı’nı nasıl yıkarım, zillet ittifakını nasıl kollarım, Türk tarihini nasıl karalarım diye hesap yapmayı bırak” dedi ve devam etti: Türk milletine sözde soykırım iftirası atacak en son ülke bile siz değilsiniz

MHP lideri Bahçeli, Biden’a seslendi: Cumhur İttifakı’nı yıkma hesabını bırak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanarak Türkiye ile ABD arasındaki diyalog köprülerini dinamitlendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bahçeli, MHP’nin TBMM grup toplantısında özetle şöyle konuştu:

KANLI DEFTERLERİ DÜRÜLECEK: Pençe-Şimşek ve Pençe Yıldırım operasyonlarıyla hainler kaçacak ve saklanacak delik aramışlardır. Ara-bul-yok et parolasıyla hainlerin kanlı defteri Allah’ın izniyle dürülecektir.

TATAR PAPAĞAN DEĞİL CESUR YÜREKTİR: Nereye ve kimlerin bataklığına aktığı az çok belli olan bu ahmağın (Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı), KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a yönelik ‘Cenevre’de Türkiye’nin papağanı olacak’ açıklaması tam manasıyla EOKA’cı bir ağzın hezeyanıdır. Sayın Tatar papağan değil, Kıbrıslı Türklerin hak ve çıkarlarını savunan cesur bir yürektir. Kıbrıs’ı ayak oyunlarıyla Rumların üzerine geçirmek için elinden geleni ardına koymayan papaz tuzağına düşen Akıncı ve zihniyetine yakışan tek sıfat Rum palikaryalığıdır.

Haberin Devamı

BİDEN BAYDI: Biden’in, 24 Nisan 2021 tarihli yazılı açıklaması tarihe kara bir leke gibi düşmüş, Türkiye-ABD arasındaki diyalog köprülerini dinamitlemiştir. Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Sözde soykırım beyanı kâğıt parçasından ibarettir... Yıllardır Türkiye üzerinde baskı ve dayatma aracına dönüştürülen 24 Nisan tarihi bizim için artık 23 Nisan’ın bir gün sonrası ve sıradan bir gündür.

BİT KADAR DEĞERİ YOK: Biden iftira atmakla kalmamış, bir de Konstantinopolis ibaresini kullanmıştır. Konstantinopolis sayfası 568 yıl önce kapanmıştır. Bay Başkan, Beyaz Saray’da Cumhur İttifakı’nı nasıl yıkarım, zillet ittifakını nasıl kollarım, Türk tarihini nasıl karalarım diye hesap yapmayı bırak ve şunu aklından çıkarma ki, Türk milletine sözde soykırım iftirası atacak en son ülke bile siz değilsiniz. Bize soykırım çamuru atan Biden ve zihniyeti; Vietnam’da, Kore’de, Kamboçya’da, Laos’ta, Hiroşima’da, Nagazaki’deki milyonlarca masumun öncelikle hesabını versin, sonra konuşsun.... Bu ülkenin, soykırım uygulanarak tamamen yok edilen İnka ve Kızılderililerle ilgili üç maymunu oynaması hem çuvaldızı hem de iğneyi başkasına batıran utanmazlıktır.

S-400’LERİ AKTİFLEŞTİRELİM: Biden, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne göre nefret suçu işlemiştir. Bize göre, ABD ile ilişkiler tarihi bir kavşaktadır. S-400’ü aktif hale getirmek, F-35 projesi için ödediğimiz paraları tahsil etmek bundan sonraki ilk işimiz olmalıdır.

Haberin Devamı

‘HDP’nin kökü Ermeni CHP, İP ve diğerleri ASALA çizgisindedir’

HDP isimli örgütün PKK’nın uzantısı olmasının yanında ASALA’ya da uyduluk yaptığını cümle alem görmüştür. Bu hainler korosu, Türkiye’nin Ermeni soykırım utancıyla yüzleşmesini istemiştir. Kürt kökenli kardeşlerim artık gözünü açsın, artık kararını versin; bölücü terör partisi HDP’nin kökü de kimliği de Ermeni’dir. Milletimize soykırımcı diyen bu canilere Erivan’ın kapıları açıktır. Çok iyi bildikleri dağ yollarından Ermenistan’a terörist kamuflajlarını giyerek iltica etsinler.

BATSIN İTTİFAKINIZ: Özellikle Kılıçdaroğlu’na soruyorum; seni korkutan, sindiren nedir? Seni soykırım suçlamasına karşı sessizliğe gömen hangi açıklarındır? Bu CHP’yi ne hallere düşürdün? HDP’ye tepki gösteremeyen CHP’si, İP’i ve diğerleri ASALA’nın çizgisindedir, Ermeni çetelerinin izindedir, PKK’nın dibindedir. Batsın sizin ittifakınız, batsın sizin siyasetiniz. Bu kadar mı düşmansınız Türkiye’ye?

Haberin Devamı

Fotoğraf: MUSTAFA İSTEMİ Milliyet