Siyaset ‘Muhalefet kendini güncelleyemedi’

‘Muhalefet kendini güncelleyemedi’

10.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

‘Muhalefet kendini  güncelleyemedi’

Erdoğan, 20 yılın muhasebesini yaptıklarında bir konuda başarısız kaldıklarını bildirerek, şunları kaydetti: “20 yılın muhasebesini yaptığımızda maalesef bir konuda başarısız kaldığımızı görüyoruz. Evet, tüm çabalarımıza, tüm emeklerimize rağmen, ülkemizdeki bu büyük dönüşümden, muhalefetin de nasiplenmesini sağlayamadık. Dünyada taşlar yerinden oynarken, Türkiye’de statüko değişirken ne yazık ki muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Türk siyaseti yeni bir yöne evrilmişken CHP’nin başını çektiği muhalefet, hala ideoloji, kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapmayı tercih etti.”

Haberin Devamı

Halihazırda millete umut veren, gençlere umut aşılayan, ülkenin  yarınlarına dair vizyonu olan yegane partinin AK Parti ve Cumhur İttifakı olduğunu vurgulayan Erdoğan, “AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı diğerlerinden ayıran  temel vasfı da budur. Biz, siyaseti muhalefet gibi ikbal kapısı olarak değil  millete ve memlekete hizmet kapısı olarak gören, meseleye böyle yaklaşan bir  kadroyuz.” dedi.