Siyaset 'Müjde Ar siyasete bulaşmamış rüyalar görsün!'

'Müjde Ar siyasete bulaşmamış rüyalar görsün!'

20.05.2011 - 16:46 | Son Güncellenme:

Devlet Bakanı Egemen Bağış Radyo KLAS’ta Michael Show’a konuk oldu. Bağış İMF Başkanlığından , Eurovision şarkı yarışmasına , seçimlerden Müjde Ar’a kadar herkese özel mesajlar verdi.

Müjde Ar siyasete bulaşmamış rüyalar görsün

Dünyaya Ekonomi Nasıl Yönetilirin Dersini Verdik

Haberin Devamı

İMF Başkanlığı için 3 Türk’ün ismi geçiyor, Kemal Derviş , Mehmet Şimşek ve Ali Babacan ‘ın adları geçiyor . Üçü de Türklerin ekonomi konusunda ki maharetini gösterdiler. Kimin olacağı önemli , hangisi olursa olsun yeter ki bizden biri İMF Başkanı bir İngiliz’de olsa Fransız’da olsa Almanda olsa yine danışacakları kişiler yine bu üç Türk’ten biri olacak.Çünkü bu üç kişi dünyada ekonomi nasıl yönetirin dersini verebilecek konuma gelmişlerdir.

Muhalefette Sadakat Kalmamış

Michael Kuyucu , Egemen Bağış’a Tarkan’la olan diyaloğunu ve Yüksek Sadakat’ın Eurovision başarısızlığı hakkındaki görüşünü sorduğunda ise Bağış şu açıklamayı yaptı “ Tarkan’la tavla oynuyoruz, bazen o bazen ben yeniyorum , kimin yendiği önemli değil bence önemli olan dostluğumuz.Tarkan müziğin evrim geçirmesinde ciddi rolü oldu, geç saatlere kadar kendi sınırlarını zorlayarak başarılı oldu, ben onun bu yönünün seviyorum. Sezen Aksu bir fabrika gibi müzik ve müzisyen üretiyor. Sertab Erener iftarımız Eurovision’u kazandı. Yüksek Sadakat’ı da beğeniyorum, Yüksek Sadakat belki bu sene çok başarılı olamadı ama Türkiye’deki bazı muhalefet partilerine “sadakat” kelimesini hatırlattı. O grubun adı bile çok şey ifade ediyor, maalesef muhalefetimizde sadakat kavramı kalmamış

Haberin Devamı

Her Öğrenciye bir İPad

Bizim önem verdiğimiz bir vizyon var, 2002’de biz Türkiye’nin yönetimini devraldığımızda dünyanın 26 ıncı en büyük ekonomisiydik , şimdi 16 en büyük ekonomisiyiz, 2023’te en büyük on ülke arasına girmeyi hedefliyoruz.Biz dünya ile entegre bir nesil çıksın istiyoruz, öğrencilerimize kitaplarını dağıttı şimdi artık her öğrenciye bir i-pad vermek istiyoruz, öğrenci internete girsin dünyadaki tüm kütüphanelere on line bağlansın istiyoruz.Bu büyüme potansiyelimiz kalıcı bir hedef , Türkiye’nin önü çok açık yeter ki biz yarınlarla ilgili hazırlıklarımızı iyi yapalım. Ben Türkiye’nin geleceğinden çok umutluyum.Türk insanının zoru başaracağına inanıyoruz, bundan on yıl once Türkiye 12 yıl sonrasını göremiyordu, başbakanın merdivenleri çıkıp çıkamayacağını konuşuyorduk.

Haberin Devamı

Müjde Ar Güzel Rüyalar Görsün

Müjde Ar’ın bir tv kanalınınj töreni sırasında söylediği annesini rüyasında gördüğünü ve annesinin kendisine cenetten seslendiğini , cenette de hiçbir siyasetçi göremediğini yorumu üzerine Egemen Bağış bu açıklamayı yaptı : “Ben Müjde Ar’ın arkadaşı Ercan Karakaş’ta bir siyasetçidir, Türkiye’nin sosyal demokrasisine katkılarda bulunmuştur, ama onu CHP listelerinde göremedik, Ergenekon listelerine girememiş, yerine Ergenekon sanıkları girmiştir. Ben Müjde hanıma daha güzel rüyalar görmesini , anne kız muhabettini arttıran siyaseti bulaşmayan rüyalar görmesini diliyorum.Gerçek siyasetçi halkı için çalışır , milletinin çıkarlarını savunur , bunu yapan kişi cennete gitmezde nereye gider millete soruyorum.”

MÜJDE AR, BU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI