Siyaset Ölümü seviyorsanız dağda önlerini kesin

Ölümü seviyorsanız dağda önlerini kesin

01.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Tayyip Erdoğan, grup toplantısında muhalefeti ‘Terörle korkutuyorlar. Biz o tezgâhı bozarız. CHP, MHP, İşçi Partisi’nin kucağında zırıl zırıl ağlıyor’ sözleriyle eleştirdi.

Ölümü seviyorsanız dağda önlerini kesin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecine destek vermeyen muhalefete yine sert çıktı ve PKK ile pazarlık yapıldığı iddialarına ‘kuyruklu yalan’ dedi. Erdoğan, dün Ak Parti grup toplantısında özetle şunları söyledi:
u ne tutkusu: Şehit aileleri süreci destekliyor. Ey CHP, ey MHP niye rahatsızsınız? Gözünüzü neden bu kadar kan bürüdü? Bu kan tutkusu, sevdası ne? Ölmeyi, öldürmeyi, ölümleri seyretmeyi çok seviyorsanız, sokakları kalleşçe terörize etmeyi bırakın, gidin dağlara yurtdışına çıkacak teröristlerin önünü kesin. Yoksul halk çocukları, daha 15, 16’sında kandırıldı dağa götürüldü. Bir mağarada, bir kayalıkta öldüler, nerede yattıkları bile bilinmiyor. Gariban halk çocukları öldükçe, onlar kına yaktılar maalesef.

ZIRIL ZIRIL AĞLIYORLAR: Öyle bir tezgah kurmuşlar ki terörle korkutuyorlar, siyaseti, milleti, bölgeyi dizayn ediyorlar. Kimse kusura bakmasın biz o tezgahı bozarız. CHP, MHP, TKP, emekli siyasetçiler, İşçi Partisi’nin kucağında şu anda ne yazık ki söylemeyeceğim ama zırıl zırıl ağlıyorlar.

BAHÇELİ’YE İP ELEŞTİRİSİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün (önceki gün) ‘İP Genel Başkanı’nı Silivri’den çıkarın’ diyor. Çok mu özledin? Photoshop teknikleri çok ilerledi. İP Genel Başkanı’nın Bekaa Vadisi’ndeki fotoğrafına kendi fotoğrafını monte ettir.

AL-VER SÖYLEMİ YALAN: Milletime sesleniyorum: bizden duymadığınız hiçbir söze inanmayın. Pazarlık yapılıyormuş, tamamen yalandır. Al-ver süreci varmış, kuyruklu yalandır.

FRENİ PATLAMIŞ KAMYON: Bahçeli’nin şu ifadesi çok anlamlı. ‘BOP’un Başkanı veya Eşbaşkanı’ diyor. Ortada artık zaten BOP diye bir şey kalmadı. Sayın Bush döneminde adımı atılmıştır, başlamasıyla bitişi bir olmuştur. MHP Genel Başkanı, çaresizlik içinde. Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı savrularak gidiyor. Bizi yolsuzlukla itham eden Bahçeli, bunu ispat edemezse namerttir. Ziraat Bankası’nı, Halk Bankası’nı batırtmaya götüren, Vakıfbank’ı çökertme götüren o süreci hatırlayın. Belgesi var elimizde; göstereceğiz.

DÜNÜRLERİNİ SAYDI: Bahçeli dünürümü ihya ettiğimi söylüyor. Ruh ikizin de aynı şeyleri söylüyor. Bak benim dünürlerimin birisinin taksisi var, onunla parasını kazanıyor. Biri gazeteci yazardır, Sadık Albayrak’tır. Kitaplarıyla, eserleriyle bugüne kadar ne kazandıysa öyle kazanıyor. Bir dünürüm de inşaat mühendisidir ve o da maaşlı olarak bir firmada çalışmaktadır. Sen kendinden haber ver.

Haberin Devamı

Edepsiz yüzü kızarmıyor
Başbakan Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e söylediği sözler nedeniyle CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç’e şunları şöyledi: “Dilim o şahsa, milletvekili ya da adam demeye varmıyor. Bir müsvedde tarafından Genel Kurul’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza, bakan sıfatından önce bir hanımefendiye, bir eşe, anneye ağza alınmayacak ifadelerle saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı, bu edepsizliği, bu şenayeti şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı düzenleyen edepsiz, özür dileyeceği, yüzü kızaracağı yerde, TBMM Başkanı’nı da hedef alarak, nasıl bir seviyesizliğin, çukurun içinde olduğunu bir kez daha gösterdi.”