Siyaset ‘Özhaseki’nin adaylığı tartışma konusu değil’

‘Özhaseki’nin adaylığı tartışma konusu değil’

22.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Mehmet Özhaseki’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığından adaylığından çekilebileceği yönündeki haber ve iddiaları yalanladı. Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Mehmet Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayıdır ve hiçbir tartışmanın konusu da değildir” ifadelerini kullandı.

‘Özhaseki’nin adaylığı tartışma konusu değil’

Açıklamasında CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’a gönderme yapan Özcan, “Kuru gürültüye ayıracak vaktimiz yoktur. Hangi partiden aday olduğu dahi belli olmayan, iki kez kaybetmiş ve yol arayışında olan, yeniymiş gibi lanse edilmeye üstün gayret gösterilen, kendi çalıp kendi oynayan CHP adayının yanında yer alarak aslı astarı olmadan yapılan haberler tarafımızı sadece güldürmektedir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Ciddiye almıyoruz’

AK Parti’nin, 16 senedir Türkiye için çalışmış ve çalışmakta olan güven ve istikrar partisi olduğunu ifade eden Özcan, “Bilinmelidir ki; başta Sayın Cumhurbaşkanımızın, değerli teşkilatımızın teveccüh ve destekleriyle Sayın Mehmet Özhaseki, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır ve hiçbir tartışmanın konusu da değildir. Birkaç gündür oluşturulan algı operasyonları karşısında Özhaseki ve partimizin sessiz kalmasının tek nedeni şu an Ankaramız ve vatandaşlarımız için gelecek projelerimiz üzerine çalışıyor olmasındandır ve yapmaya çalıştığınız basit algı operasyonunu ciddiye almadığımızdandır."

‘Projeleri 15 kişilik ekip hazırlıyor’

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, İl Yürütme Kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ankara İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen toplantıda, seçim stratejileri görüşülerek, başkent projeleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Haberin Devamı

Ankara projelerinin 15 kişilik uzman bir ekip tarafından hazırlandığını söyleyen Özhaseki, kültür ve sanattan mimariye, çevre düzenlemelerinden ulaşıma kadar pek çok alanda yepyeni projeler geliştirildiğini anlattı. Özhaseki “Ankaralı hemşehrilerimizle ve teşkilatımızla daha güzel ve daha yaşanabilir bir Ankara için el birliğiyle çalışacağız” dedi.