Siyaset ‘PTT Kılıçdaroğlu’nun tebrik kartını dağıtmadı’

‘PTT Kılıçdaroğlu’nun tebrik kartını dağıtmadı’

04.10.2010 - 01:22 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplam 105 bin 334 müftü, imam ve muhtarın Ramazan Bayramını kutlamak üzere hazırladığı ve 3 Eylül’de PTT’ye teslim edilen kartların büyük bölümünün halen alıcılarına teslim edilmediği öğrenildi

‘PTT Kılıçdaroğlu’nun tebrik kartını dağıtmadı’

Kılıçdaroğlu, Milliyet’e, “Belli yerlerde belli kişiler tarafından özellikle tutulduğu gibi bir kanı var. Telefonlar dinleniyordu şimdi bizim iletişim kısıtlamasına mektup boyutu da katılmaya başladı. Vahim bir durum, umarım birileri çıkar bunun nedenini açıklar” yorumunu yaptı.
Edinilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu, referanduma da rastlayan Ramazan Bayramı öncesinde 3 ve 5 Eylül 2010 tarihleri arasında 52 bin 252 muhtara ve bin 82 müftüye, 7 Eylül’de ise 52 bin imama bayram kartı gönderdi. CHP Genel Merkez görevlilerinin PTT’ye teslim ettiği bu kartların, halen büyük bölümünün alıcılarına ulaştırılamadığı öğrenildi.
Kılıçdaroğlu, “Hâlâ bazı muhtarlara ve imamlara gönderdiğim mektubun ulaşmaması artık olağan gecikmeyle açıklanır boyutlarda değildir” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan 4 saatlik PM toplantısında partinin son zamanlarda dile getirdiği söylemler gündeme geldi.