Siyaset Sağın ünlüleri 'brunch'ta buluştu

Sağın ünlüleri 'brunch'ta buluştu

25.10.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sağın ünlüleri 'brunch'ta buluştu

Sağın ünlüleri brunchta buluştu


Pınar Aktaş İstanbul


       Avukat Münci İnci'nin Çatalca Durusu Park'taki çiftlik evi, dün farklı görüşteki insanları biraraya getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna verildiği öğrenilen "brunch"a FP İstanbul Milletvekili Nazlı Ilıcak, Tuğrul Türkeş ve ANAP İstanbul Milletvekili Bülent Akarcalı gibi isimler katıldı. Konuklar, daveti "dost ziyareti" olarak nitelendirdiler.
       Erdoğan'ın yakın dostu ve hukuk danışmanı olan Münci İnci'nin Çatalca Durusu Park'taki çiftlik evinde düzenlenen "brunch"a siyaset ve medya dünyasından yaklaşık 20 kişi katıldı.
       Farklı görüşlerdeki birçok insanı biraraya getiren buluşmaya, Erdoğan'ın yanı sıra Aydınlık Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuğrul Türkeş, ANAP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Akarcalı, FP İstanbul Milletvekili Nazlı Ilıcak, eşi Emin Şirin, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, eski milletvekili Yalım Erez de katıldı. Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıdan ilk ayrılan Yalım Erez oldu. Erez, "Dost ziyaretiydi. Türkiye'nin sorunları bitmez. Türkiye'yi konuştuk" dedi. Daha sonra evden ayrılan Erdoğan ise memleket meselelerini görüştüklerini ve yeni bir oluşumun söz konusu olmadığını söyledi. Davetlilerin ayrılmasından sonra bir açıklama yapan Avukat Münci İnci, şöyle konuştu:
       "Tayyip Erdoğan, benim yakın dostumdur. Ben aynı zamanda onun hukuk danışmanıyım. Biz, aralıklarla böyle davetler düzenleriz. Birçok kişi rahat bir ortamda Türkiye meselelerini konuşma imkanı bulurlar. Ama yeni bir oluşum söz konusu değil."