Siyaset Sarıgül'den telefon fırçası

Sarıgül'den telefon fırçası

29.12.2013 - 10:46 | Son Güncellenme:

Mustafa Sarıgül'den geceyarısı telefonu açık olmayan ilçe başkanına fırça...

Sarıgülden telefon fırçası

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışını yapmak için bugün İstanbul’a gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Yeşilköy Havalimanı’nda binlerce kişiyle birlikte karşılayacaklarını söyledi. Sarıgül, “İstanbul tarihi bir gün yaşayacak. Ben inanıyorum ki İstanbul’da çok güzel bir düğün olacak, çok güzel bir bayram olacak” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Sarıgül, CHP il binasından ayrılırken gece yarısı telefonu açık olmayan bir ilçe başkanını, CHP İstanbul İl İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Haydar Kahraman’a şikâyet ederek fırça attı. Kahraman’a tüm yöneticilerin telefonunun her zaman açık olması gerektiğini söyleyen Sarıgül, “Ben ilçe başkanını telefonla aradığım zaman telefon kapalıysa, bu iş olmaz. Gece 01.00’de ilçe başkanının telefonunu arıyorum. İlçe başkanının telefonu kapalı. Gece 10.00’da arıyorum, telefon kapalı. Böyle olmaz” diye konuştu. (Habertürk)

SLOGANLAR

Sarıgül, atılacak sloganları da şöyle anlattı: 'Başbakan Kemal', 'Çalışa çalışa kazanacağız', 'El ele kol kola omuz omuza'.