Siyaset Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bizim için anket meydanlardır

Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bizim için anket meydanlardır

20.03.2019 - 14:09 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta'da partisinin mitinginde konuşma yaptı. Bahçeli, "Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, yeni projelerimizi hayata geçirmek için en az 5 yıl daha hizmeyete devam diyoruz. Bizim için anket meydanlardır. Yükselen iradedir" dedi.

Son dakika... MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bizim için anket meydanlardır

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Haberin Devamı

Isparta'da 3 hilal gül goncası gibi açılacak. Milli Birlik ve beraberliğin mis kokusunu her yere taşıyacaktır. Isparta'da üretken belediyecilik anlayışına devam edecek misin, mührü 3 hilale vuracak mısınız?

"CUMHUR İTTİFAKI İSTİKBALİMİZİN MİMARIDIR"

Parlak projelerimizle, dürüst ve ilkeli yönetim anlayışımızla sizlerin hizmetinizdeyiz. Daha huzurlu bir kent için Ispartalı kardeşlerimizin gönlüne talibiz. Isparta Cumhur İttifakı kapsamında yer almayan illerimizden. AK Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyürouz. Cumhur İttifakı istikbalimizin mimarıdır. 31 Mart seçimleri önceki seçimlerden oldukça farklıdır.

Belediyelerde PKK'nın yuvalanması marazlıdır.

Zillet ittifakı karşımızda izahlanmıştır. PKK siyasi uzantıları Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Mersin gibi şehirlerde aday çıkarmamışlar. PKK İstanbul'u yönetme arayışına girmiştir.

Haberin Devamı

Kandil ihanet şebekesi işbirlikçileri kanalıyla başkentimizi kontrol altına almayı amaçlamııştır. Yalan zilletin ruhuna işlemiştir. YPG sempatisi bunların iradelerini harap etmiş hezimete uğratmıştır.

Ülkemizi topla, tüfekle sindiremeyenlerin 31 Mart seçimlerini fırsata çevirmesine Isparda müsaade etmeyecektir. Sizlerin iradesi her şeyin üzerindedir, yok saymak demokrasiye hakarettir. Milli iradeyi sabote etmek emperyalistlere göz kırpmak demektir.

Ülkemizi ekonomik ambargo uygulamakla tehdit ettiler, diplomatik baskı kurmaya yeltendiler. Sınır dışı operasyonlarımızı sekteye uğratmaya çalıştılar. Tüm bunlar milletimizin gözü önünde vuku buldu. CHP Genel Başkanı da bu çevrelerin ağzıyla konuştu.

Cumhura karşı sorumluluklarım, tarihe karşı görevimiz vardır. Teslimiyete göz yummayız taviz asla yanaşmayız.

"ÇOK VAHİM BULUYORUZ"

'Ya İstiklal ya ölüm' diyerek kurduğumuz Cumhuıriyet'i ya patates ya soğan diyerek tartışmaya açtırmayız. Milli bekamıza sahip çıkmak için güç birliği yapıyoruz. Zilletin ülkemizi kuşatma girişimlerini biliyoruz. Son karar olarak Cumhur'un iradesine güveniyoruz. Kılıçdaroğlu'nun PYD'yi terör örgütü olarak görmemesini çok vahim buluyoruz. CHP'ye ve İP'e oy verenlere sesleniyorum. Zillet ittifakına gelin siz de tavır koyun, bu CHP Atatürk'ün CHP'si değildir. Bu İP iyi falan hiç değildir. Ayrışmaya, kutuplaşmaya, kamplaşmaya prim verenlere birlik ve beraberlik gücümüzü ispat edelim. Cumhur İttifakı hepimize yeter, hepimizi muhabbetle kucaklar. Zillette umut yoktur, sonu hüsrandır. Bölücübaşının heykelini dikmek isteyen teröristlere müsaade yoktur.

Haberin Devamı

"BİZİM İÇİN ANKET MEYDANLARDIR"

Isparta cumhurun ruhuna ortak olmuş kararlı bir duruş sergilemiştir. Bize göre belediyecilik hoşgörüdür, insanlara dokunmaktır. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak, yeni projelerimizi hayata geçirmek için en az 5 yıl daha hizmeyete devam diyoruz. Bizim için anket meydanlardır. Yükselen iradedir. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde insan, aile vardır. Kadınlarımız bizim baştacımızdır. Bir insan için kalp neyi ifade ediyorsa toplum için de kadın odur.