Siyaset Soylu: Paralar PKK’ya değil hizmete gidiyor

Soylu: Paralar PKK’ya değil hizmete gidiyor

03.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

Soylu: Paralar PKK’ya değil hizmete gidiyor

AK Parti Keçiören seçim ofisi açılışına katılan Soylu, burada vatandaşlara seslendi. Soylu, “İçimiz neyse dışımız o. ‘Uyuşturucu satıcılarını görünce ayağını kırın’ demişiz, onun için bize kızıyorlar. Kötü mü söylemişiz? Yok ya, gelecekler çocuklarımızı okullarında zehirleyecekler, biz de onların gözünün içine bakacağız. Buradan sizin önünüzde söz veriyorum, namusumuz üzerine söz veriyorum; eğer bu çocuklarımızı zehirleyenleri yok etmezsek namerdiz. Hiç endişe etmeyin” dedi.

Haberin Devamı

‘700 kişi kaldı’

“Paralar PKK’ya gitmiyor, millete hizmete gidiyor” diyen Soylu, şöyle devam etti:

“Ağrı’dan Diyarbakır’a, Tunceli’den Hakkâri’ye kadar onların o dağa yardım eden belediyelerini alıp, bizim kaymakamlara verdiğimiz andan itibaren bilesiniz ki orada her yer cennet oldu. Milletin parasını sömürdüler, milletin parasını alıp oradan dağlara, askerimize, polisimize silahlarla kurşun atmaya sevk ettiler. Şimdi kaç tane kaldı biliyor musunuz onlardan dağlarda? Zamanında 15 bin kişi vardı, şimdi 700 kişi kaldı. Hiç merak etmeyin buradayız. Şu anda İkiyaka Dağları’ndan Tendürek dağlarına kadar bizim evlatlarımız üç, dört metre karda bu millete müjdeli haberi vermek için orada sarf ediyorlar.”

Haberin Devamı

‘Gereğini yapacağız’

Soylu, “İki gün önce Mardin’de 300-500 kişiyle aday tanıtım toplantısı yaptılar. Gerilla marşı söylediler, bir de birkaç tane ağıza alınmayacak cümle söylediler. Hemen gereğini yapacağız, ister milletvekili olsun, ister kim olursa olsun” dedi.