Siyaset Tebrik ziyareti

Tebrik ziyareti

01.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İETT’nin Beyoğlu Tünel’deki genel müdürlük binasına gelerek İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Tebrik ziyareti

İETT yöneticilerinden brifing alan İmamoğlu toplantının ardından kısa bir İstiklal Caddesi turu yaptı. İmamoğlu turu sırasında vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Saraçhane’deki makamına geçen İmamoğlu, tebrik ziyaretlerini kabul etti. Kanada’nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon, İmamoğlu’na başarı diledi. Kanada’yla ilişkilerin kuvvetlendirilmesi gerektiğini belirten İmamoğlu, Toronto ile belediyenin işbirliği antlaşması olduğunu hatırlatarak, “Bu işbirliğinin gelişmesini istiyoruz. Kanada, gerçekten geniş fırsatları olan bir ülke. Doğasına hayranlığım var. İşbirliğimizin güzel neticeler vereceğine olan inancım yüksek” dedi. Daha sonra Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima da İmamoğlu’nu ziyaret etti. Miyajima, Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkilerin daha da ileriye taşınacağına inandığını söyledi. İstanbul’un Türkiye’nin dışa açılan penceresi olduğunu vurgulayan Miyajima, İmamoğlu’nu tebrik etti. İmamoğlu da yakın zamanda Japonya’ya gitmek istediğini vurguladı.

Haberin Devamı

İmamoğlu, 1955 yılında perdelerini açan Muammer Karaca Tiyatrosu’nun aslına uygun olarak yenileceğini de sosyal medya hesabından duyurdu.

Tebrik ziyareti

İBB binasına ‘T.C.’ ibaresi eklendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının girişine ‘T.C.’ ibaresinin eklenmesinin ardından dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’de bulunan hizmet binası girişine de ‘T.C.’ ibaresi eklendi.