Siyaset Üsküdar’da balık tuttu, penaltı attı

Üsküdar’da balık tuttu, penaltı attı

17.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Gemide düzenlenen kahvaltı buluşmasına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Yıldırım, Boğaz’da balık tuttu, Çamlıca Spor Kulübü’nde gençlerle futbol oynadı, penaltı atışı yaptı

Üsküdar’da balık tuttu, penaltı attı

AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, dün Üsküdar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile dün Kayı Köyü Derneği’nce Valide Sultan gemisinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Daha sonra Üsküdar İskelesi’ne gelen Yıldırım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, burada balık tutan vatandaşlarla da sohbet etti, bir balıkçının oltasını kullandı, esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip daha sonra çiçek satan esnafa da uğrayıp çiçek aldı. İstanbul Boğazı’ndaki denizcilere telsizden ‘başarılar’ dileyen Yıldırım, ardından Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi’ne geldi. Seçim otobüsü ile halkı selamlayan Yıldırım, “İki haftamız kaldı. Yol arkadaşlarım, iki hafta durmayacağız, yorulmayacağız, daha çok hemşerimizin ve kardeşimizin gönlüne gireceğiz. İnşallah 31 Mart’ta, Hilmi Türkmen’i Üsküdar’a tekrar başkan yapıyor muyuz?” diye konuştu.

Haberin Devamı

Seçim irtibat bürosunu ziyaret etmek için otobüsten inen Yıldırım, meşaleler ve karanfillerle karşılandı. Bazı vatandaşlar pencerelerden Yıldırım’ın üzerine gül yaprakları döktü. Çocuk sporcularla buluşmak üzere Çamlıca Spor Kulubü’ne geçen Yıldırım’a burada Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da eşlik etti. Yıldırım, çocuklarla futbol oynayıp penaltı atışı yaptı.

Akar’dan destek

Akar, Yıldırım’ın İBB adaylığına ilişkin “Bu konuda başarılı olacaklarından herkesin emin olduğunu bilmesini istiyorum. Ve inşallah bu sonuçlandığında da kendisinin başbakanlıkta, meclis başkanlığında yaptıklarının çok daha ötesinde hizmetler yapacaklarını ve İstanbul’u layık olduğu çehreye kazandıracağını da bütün kalbimle inanıyorum” dedi. Yıldırım da şunları kaydetti: “Az önce Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar da söyledi. Bölücü PKK terör örgütünü bu topraklardan kazımak için çok güzel, bir faaliyeti birlikte gerçekleştirdik. Afrin ve Fırat Kalkanı harekatını bunun için yaptık. 15 Temmuz FETÖ alçak darbe girişiminde Çamlıca, Üsküdar, o gece ayaktaydı. Meydanlara indiniz. Köprüyü kesenlere gereken dersi verdiniz, ay yıldızlı bayrağı indirmediniz, ezanları dindirmediniz. Allah sizden razı olsun.”

Haberin Devamı

Üsküdar’da balık tuttu, penaltı attı

‘Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz’

Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: “Daha çok gayret edip daha çok çalışacağız. Bütün İstanbulluların gönlüne girmeyi başaracağız. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren İstanbul’un bekleyen bütün sorunlarını sizlerle beraber çözerek, dünya şehri İstanbul’u en fazla merak edilen ve görülmek istenen bir şehir yapmak için durmadan, yılmadan çalışacağız. Türkiye’nin teminatı gençler, yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz.”