Siyaset ‘Yaşanacak bir Türkiye’ sırada

‘Yaşanacak bir Türkiye’ sırada

13.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP’nin geçtiğimiz hafta ortasında “teaser” formatında kamuoyuna duyurduğu, daha sonra önceki gün Kartal Meydanı’nda açıkladığı “Milletçe Alkışlıyoruz” kampanyası kapsamında örgütlere propaganda malzemelerinin örnekleri iletildi.

‘Yaşanacak bir Türkiye’ sırada

Kampanyanın ikinci aşamasında devreye girecek olan “Yaşanacak Bir Türkiye” sloganı ise, “Yaşanacak Bir Türkiye için Söz Veriyorum” formatıyla, seçmenlere ulaştırılacak.
Kampanya kapsamında örgütlere “Görsel İletişim Kılavuzu” adı verilen, 100 sayfayı aşan bir kılavuz gönderildi. Kılavuzda, “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganının görünür olması için, pankart, döviz, bilboard ve bayrak uygulamalarının yanı sıra, stencil, sticker, yelpaze, şapka, alkış makinesi, yaka çıkartması ve tişört gibi malzemelerden de yararlanması gerektiğine işaret ediliyor.
Kampanyanın ikinci aşaması “Yaşanacak bir Türkiye” logosuyla kullanılacak. Kampanyanın bu döneminde kullanılan ilan ve reklamlar ise “Yaşanacak Bir Türkiye için Söz Veriyorum” çağrısıyla yayınlanacak. CHP yönetiminin bildirgesine de yansıyan vaatlerinden bölümler bu formatla, seçmenlere duyurulacak.

‘Yaşanacak bir Türkiye’ sırada

Kampanyanın sonraki aşamasında ise “Türkiye’nin Sorunlarını Sıfırlıyoruz” üst başlığı altında çeşitli toplum kesimlerinin sorunlarına çözüm önerileri yer alacak. Bu doğrultuda, “Gençlerin Sorunlarını Sıfırlıyoruz”, “Kadınların Sorunlarını Sıfırlıyoruz”, “Çocukların Sorunlarını Sıfırlıyoruz” gibi temalar seçildi. Kampanyanın bu bölümünde ilanlarda kullanılacak CHP logolu oy pusulasının içinde ise “Gelin, oy verin, sıfırlayalım” sözü yer alacak.