Siyaset Yaşar Okuyan bağımsız adaylık başvurusunu yaptı

Yaşar Okuyan bağımsız adaylık başvurusunu yaptı

05.04.2011 - 18:54 | Son Güncellenme:

.

Yaşar Okuyan bağımsız adaylık başvurusunu yaptı

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Yalova’dan bağımsız milletvekilliği adaylığı için İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na başvurusunu yaptı.

Bugün başvurusu öncesi Divan Restaurant’ta basın toplantısı düzenleyen Okuyan, seçime iddialı hazırlandığını söyledi. Okuyan, 1500 kişilik gönüllülerden oluşan bir seçim komisyonu oluşturduğunu ve her sandıkta en az iki sandık müşahidi bulunduracağını söyledi.

Toplantının ardından Cumhuriyet Meydanı’ndan 3 otobüs, Yalova Adliyesi’ne kaldırıldı. Adliye önünde yaklaşık 150 kişi, Okuyan’ı alkışlarla karşıladı. Okuyan daha sonra İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na çıkarak bağımsız adaylık başvuru evraklarını teslim etti. Okuyan başvurusunu verirken, "İnşallah mazbatayı da böyle alacağız" dedi.

Adliye çıkışında da konuşan Okuyan, Yalova’da başarılı bir sonuç alacağına inandığını belirterek, "İşe Bismillah dediğimiz noktada Yalovalı kadınların desteği çok önemli. Sizlere minnettarım. Yalova, Türkiye ve halkımız için seçim sonuçları hayırlı olsun. Eğer kadınlar bir işe el atmışsa bu iş bitmiştir. Biz AKP’yi Yalova’da 2-0 yeneceğiz" diye konuştu.