Siyaset ‘Yatak odası kasetleri bekleniyor’

‘Yatak odası kasetleri bekleniyor’

13.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz gazetesi Times, son zamanlarda yayınlanan ses kayıtlarının ardından Türkiye’nin hükümet üyelerini hedef alan seks kasetlerine hazırlandığını yazdı.

‘Yatak odası kasetleri bekleniyor’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fethullan Gülen’e bağlı oluşumu ‘yatak odası şantajı yapmakla’ suçladığını belirten gazete, Başbakan’ın Bitlis’teki seçim mitingi konuşmasında Gülen’i özel hayatın mahremiyetini ihlal etmekle suçladığını aktardı.
Haberde ayrıca, “Daha önce Gülen, Erdoğan’ı ‘bir ülkenin kalkınmasını rehin tutmak ve yürütmenin egemenliğini oluşturmakla’ suçlamıştı. Polis ve yargıda derin kök salan Gülen, yolsuzluk soruşturmaları ve yolsuzluklarla ilgili telefon kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgisi olmadığını öne sürüyor. Ancak, çoğu kişi iddiaları iki eski müttefik arasındaki siyasi iç savaşın bir parçası olarak görüyor” ifadelerini kullandı.
Gazete daha önce CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın skandal bir kasetin ardından istifa ettiğini ve 2011’de genel seçimlerden önce MHP’li altı yetkilinin seks kasetlerinin internete sızdıktan sonra istifa ettiğini hatırlattı.