Siyaset Yıllar sonra köfteci dükkanına gitti

Yıllar sonra köfteci dükkanına gitti

16.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Güngören’de 1990’lı yıllarda köfteci dükkanı olarak işlettiği, halen manifatura olarak faaliyet gösteren iş yerini ziyaret etti.

Yıllar sonra köfteci dükkanına gitti

İmamoğlu, “Üniversite öğrencisiyken mesuliyet almıştım. 20-21 yaşındaydım. Burasını açtık. Bazen personel yetişmediği zaman alt kata iner, bulaşık yıkardım. Tezgahta usta işi aksatınca ızgaranın başına geçtim. Hangi işi yaparsanız yapın o işin en iyisini yapmak önemlidir” dedi. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da burada yemek yediğini söylediğinin hatırlatılması üzerine, “Öyle özel misafirler geldiği zaman konuk etmeyi severdik. O sizin bereketinizi arttırır” diye konuştu.

Haberin Devamı

İmamoğlu, daha sonra bir otelde Güngören sanayici ve iş insanlarıyla toplantı yaptı. İmamoğlu, “Bu şehir kötü yönetilmektedir, bu şehri yöneten kişi ne yazık ki İstanbul’da yoktur. Biz bu şehri, İstanbulluların yönettiği, İBB Meclisinin söz sahibi olduğu, geleceğe yönelik planlamaların değişmez kurallarının olduğu bir yönetimin anlayışıyla yöneteceğiz. 31 Mart’tan sonra özgür, üretken ve mutlu bir şehir oluşturalım. 1 Nisan’dan sonra asıl mesleğine dönecek olan Sayın Meclis Başkanını tekrar Ankara’ya göndereceğimiz bir siyasal sürece dikkatli bir şekilde odaklanın” dedi.