Siyaset Zaman’ın o isminden Erdoğan’a tam destek

Zaman’ın o isminden Erdoğan’a tam destek

27.12.2013 - 16:54 | Son Güncellenme:

Savcı Muammer Akkaş’ı eleştiren Zaman Gazetesi Yazarı ve Cemaat'in önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce, Başbakan Erdoğan’a da destek verdi. Gülerce, “Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmedemiyorum” dedi.

Zaman’ın o isminden Erdoğan’a tam destek

Siyasete müdahale için kurgulanan 17 Aralık Operasyonu'nun ikinci dalgası engellendiği için dün bildiri yayınlayan Savcı Muharrem Akkaş'ın militanlık yaptığını kaydeden Gülerce,"Yargıdaki direncin hukuk ve adalet adına yapıldığına inanmıyorum. Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır" diye konuştu.

Haberin Devamı

'Benim Başbakanımı yabancılar gönderemez'

Yargı cuntasının siyasete müdahale girişimlerini de değerlendiren Gülerce, Başbakan Erdoğan'a yapılanları hazmedemediğini belirterek, 'Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez' dedi.

Gülerce şunları söyledi: 'Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmademiyorum, kabullenmiyorum. Başbakan, gidecekse ya AK Parti kongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider. Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicdan adına tertiplere, provokasyonlara fırsat vermemeliyiz

'Başbakanımızı dinleyip içimden geleni yazdım'

Hüseyin Gülerce, gündeme bomba gibi düşen sözlerini Yeni Şafak'a değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'daki konuşmasını izlediğini kaydeden Gülerce, 'Sayın Başbakanımızı dinledim ve içimden gelenleri olduğu gibi yazdım' diye konuştu.

Haberin Devamı

Zaman’ın o isminden Erdoğan’a tam destek

GÜLERCE'DEN TWEET AÇIKLAMASI
Hüseyin Gülerce akşam saatlerinde gündeme adeta “bomba” gibi düşen tweetlerine Yeni Şafak internet sitesinde açıklık getirdi.
Devamlı kavgadan kaçınma yönünde mesajlar vererek ara yol çağrılarında bulunan Gülerce, bomba tweetlerini neden gönderdiğine ilişkin soruyu yanıtlarken, Başbakan Erdoğan'ın Sakarya'daki konuşmasını izlediğini kaydetti ve “Sayın Başbakanımızı dinledim ve içimden gelenleri olduğu gibi yazdım” dedi.