Cadde Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz!

Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz!

26.05.2016 - 15:52 | Son Güncellenme:

Oyuncu Türkü Turan, seslendirme sanatçısı Yekta Kopan ve komedyen Erdem Yener, Metro Truzim otobüsünde görevli muavinin, otobüste uyuyan kadın yolcuyu cinsel istismarda bulunmasına isyan etti.

Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz

Milliyet.com.tr - Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm'e ait otobüste seyahat eden üniversite öğrencisi genç kıza, dün sabah otobüs muavini tarafından yapılan istismar olayına tepki yağıyor. Ünlü isimler de skandala sessiz kalmadı.

Haberin Devamı

"UCUZ İNSAN ÇALIŞTIRMAK..."

Seslendirme sanatçısı ve sunucu Yekta Kopan, twitter hesabı üzerinden, "Biz masumuz, o yaptı, ona da cezasını vereceğiz' yalanına sığınıp sorumluluktan kaçmayın. Bu bir tecavüz" mesajını paylaştı.

Oyuncu Türkü Turan, "Muavin serbest bırakılmış. Yarın gitse bir kadına tecavüz etse -ki muhtemel- kim hesap verecek?" tweetini attı.

Müzisyen ve oyuncu Erdem Yener ise "Metro Turizm ucuza insan çalıştırmakla ucuz insan çalıştırmayı karıştırmış. dolayısıyla ucuza taşıyan bir şirketten çok, ucuz bir şirket" paylaşımını yaptı.

Şirket olayla ilgili özür açıklaması yaparken, gözaltına alınan 27 yaşındaki muavin ise ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz
Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz

Skandala ünlü isimlerden tepki: Bu bir tecavüz