Oynatma Listesi
FUTBOL

Abdullah Avcı: "Oyuncularıma, yönetime, camianın içindeki enerjiye teşekkür ediyorum."

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-1 yendiği maçta güzel duygular yaşadıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında ilk yarıda istekli ve baskılı oynadıklarını belirterek, "Oyuncularım bir an önce sonuç almak istedi ve üç gol buldu. Daha iyisini yapmak için uğraşacağız, eksiklerimiz de var. Sezon başına göre geldiğimiz bu noktada oyuncularıma, yönetime, camianın içindeki enerjiye teşekkür ediyorum." dedi.

 Kendisine ve oyunculara verdikleri destekten dolayı taraftarlara teşekkür eden Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oğuzhan ve Lens'e sahip çıktıkları için, Atiba'nın çıkması sırasında verdikleri destek, sonunda alışkın olmadığım çok güzel duyguların yaşandığı bir durumdan dolayı ve pazartesi gelip destekledikleri için taraftarlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Beşiktaş ile ilgili karar verirken Metin Tekin'e gitmiştim. Bana 'Beşiktaş'ın duygusu ve ruhu başkadır' demişti. Umarım bunlar katlanarak devam eder."

 Taraftarların kendisini ilk kez tribüne çağırmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Avcı, "Tutkuyu buraya girince daha iyi anlıyorsunuz. Bütün tribünleri dolaştım. Herhalde anısı uzun süre bende kalacak. Umarım sonunu da getiririz, hep beraber güzel günler adım adım gelsin." değerlendirmesinde bulundu.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER