Oynatma Listesi
FUTBOL

Okan Buruk: "Fatih Hoca benim için çok önemli"

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gerek Başakşehir’in gerekse de Galatasaray’ın sahaya kazanmak için çıkacağını söyleyen Buruk, her teknik adamın da takımının başarısı için çabaladığını ifade etti.

Kendisinin de uzun süre teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim’le karşı karşıya gelecek olması hatırlatılan Okan Buruk, “Fatih hoca benim için çok değerli, çok önemli bir isim. Türkiye’nin en başarılı antrenörlerinden birisi. Türkiye’yi hem burada hem de Avrupa’da temsil etmiş olan çok önemli bir kariyer, önemli bir değer. Benim için de çok değerli. Geçtiğimiz yıllarda da karşı karşıya geldik ve iki taraf için de futbol ön planda oluyor. Galibiyeti ve başarıyı düşünüyoruz. Her maç önemli. Çok fazla birlikte çalıştığımız teknik adam var. Hepimiz takımımızın başarısı için odaklanıyoruz. İnşallah güzel bir karşılaşma olur” dedi.
Fatih Terim’in ardından kendisinin isminin Galatasaray’la geçtiği iddialarını da yanıtlayan Buruk, “Bizim tek hedefimiz takımlarımızın başarısı. Fatih Hoca bu ülkenin en değerli teknik adamlarından ve en başarılı teknik adamlarından. Ben şu anda Başakşehir’e hizmet ediyorum, kulübümün başarısı için elimden geleni yapıyorum. Burada çok mutlu ve huzurlu bir ortam var. Biz sadece işimizi en iyi şekilde yapmayı düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER