Oynatma Listesi
FUTBOL

Şenol Güneş: Arnavutluk maçını final görüyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolculardan Ozan Tufan, Arnavutluk maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca Arnavutluk maçını final olarak nitelendirdi. Ozan ise geçmişte yaşadığı sorunlara değinerek, "Kadro dışı kaldığımda kimse beni aramıyordu, yanımda kimse yoktu. Kendi hayatımı kendim düzenledim. En büyük destekçim ailemdir sonra Fenerbahçe gelir" dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolculardan Ozan Tufan, Arnavutluk maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca Arnavutluk maçını final olarak nitelendirdi. Ozan ise geçmişte yaşadığı sorunlara değinerek, "Kadro dışı kaldığımda kimse beni aramıyordu, yanımda kimse yoktu. Kendi hayatımı kendim düzenledim. En büyük destekçim ailemdir sonra Fenerbahçe gelir" dedi.

Şenol Güneş'in açıklamaları:

Öncelikle bu maçı düşünüyoruz. Kazanmaya yönelik ne yapabiliriz onu planlıyoruz. Son maçlarda aldığı sonuçlar ve aldıkları oyunla güven kazandı Arnavutluk. Final maçı görüyorlar, biz de final maçı olarak görüyoruz. İyi bir sonuç almak istiyoruz. O gücümüz var. Bunun için akıllı, yürekli, sabırlı ve birbirine güvenen bir takım olacağız. Zorluklarımız olacak. Burada olan bütün oyuncular oynamaya aday. Bu bir maraton. Bugün oynayan yarın oynamayabilir. Şu an için Arnavutluk maçı özelinde bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER