Oynatma Listesi
FUTBOL

Uğur Çakır: "Bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz"

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır ise Sparta Prag karşısından iyi bir skorla ayrılmayı düşündüklerini belirterek, "İlk maç bizim için zorlu geçmişti. Rakip 2-0'ı yakaladığında iyi de performans ortaya koyamıyorduk. Sonrasında geri dönmeyi bildik. Şimdi bu maça hazırlandık, iyi hazırlık dönemi geçirdik. Taraftarımız önünden iyi oyun ve skorla ayrılmayı düşünüyoruz. İnşallah öyle olur. Takımda çok iyi arkadaş ortamı var. Yeni gelenler, tecrübeliler, ağabeyler herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Biz de onların tecrübelerinden kendimize bir şeyler katmaya çalışıyoruz. Ona göre çalışmalarımızı ya

pıyoruz.  İnşallah bu sene bu turu geçtikten sonra iyi başlangıç yapıp geçen sene bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Uğurcan, Fransa'nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı ile ilgili ise, "Yusuf saha içi ve dışı profesyonel bir insandı. Alt yapıdan çıkanlara tecrübelerinden, yaşadıklarından çok şey kattı. Aramızdan ayrılması üzücü ama ona başarılar diliyorum. O altyapıdaki oyunculara aslında rol model olarak ayrıldı. Gelecek arkadaşlarımız da onun yolundan giderlerse başarılı olacaklardır" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER