Oynatma Listesi
FUTBOL

Ünal Karaman: "Gücümüzü göstermeliyiz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Yarın olabilecek en hazır şekilde sahada olacağız, tabii ki rakibimiz iyi bir rakip, kolay maç olmayacak. Ligde de iyi gidiyorlar, önemli galibiyetler aldılar. Biz yarın hem psikolojik hem de fiziken maça hazırız. Sahaya çıkıp gücümüzü göstermemiz gerekiyor" dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4'üncü hafta maçında yarın deplasmanda Krasnodar ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman ve öğrencisi Alexander Sörloth mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"YARIN İŞİMİZİN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Krasnodar'a karşı işlerinin zor olduğunu bildiklerini söyleyen Ünal Karaman, "Krasnodar iyi bir takım. Bizi yenerek önemli bir avantaj elde ettiler. Yarınki maç ile bu sezon 18'inci maçımızı oynayacağız. Sakatlarımız var, yorgunluğumuz bulunuyor. Sosa'yı buraya getiremedik, kalan maçlarımızı sadece sonuçsal değil oyuncuları fizyolojik olarak kullanmak adına 19 yaş altında oyuncuları da kadromuza alarak geldik. Bu oyuncuların bizimle beraber uçmaları en büyük dileğimiz. Yarın biz mücadele edeceğiz, gayret göstereceğiz ve sonucu göreceğiz" dedi

"YARIN SAHAYA ÇIKIP GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEMİZ GEREKİYOR"

Yarın sahaya çıkıp güçlerini göstermeleri gerektiğini belirten Karaman, "Takımı sadece iki oyuncu üzerinden okumamak gerekiyor. Sosa ve Sturridge elbette bizim için önemli oyuncular ama Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Obi Mikel gibi 7 tane sakatımızı da saydığımızda hepsi bizim için birbirinden değerli. Yarın belki de genç takımdan getirdiğimiz oyuncular da süre alacak ve geleceğin yıldız adayları arasında olduklarını gösterecekler. İnanıyorum ki armalarını layıkıyla temsil edecekler. Bizim iş bitti diyip de beyaz bayrağı, havluyu atma lüksümüz yok. Onlar yenilebilirler ama pes etmeyecekler, yılmayacaklar. Sakat olan oyuncularımız tabii ki bizim için çok önemli oyuncular. Onları uzun süredir kullanamıyoruz. Yarın olabilecek en hazır şekilde sahada olacağız, tabii ki rakibimiz iyi bir rakip, kolay maç olmayacak. Ligde de iyi gidiyorlar, önemli galibiyetler aldılar. Biz yarın hem psikolojik hem de fiziken maça hazırız. Sahaya çıkıp gücümüzü göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER