Oynatma Listesi
FUTBOL

Ünal Karaman: Kesinlikle saha içinde mücadelemiz olacak

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 3-1 galip geldiği maçın rövanşında yarın AEK'yi konuk edecek Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, ilk maçta aldıkları skorun avantaj olduğunu ancak her şeyin bittiği anlamına gelmediğini söyledi.

Ünal Karaman, bordo-mavili takımın genç oyuncusu Abdülkadir Ömür ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Karaman, deplasmanda oynanmış bir müsabakanın ve elde edilmiş bir avantajın bulunduğunu belirterek, "Onun avantajıyla hazırlanmak bizi mutlu ediyor. Ama sadece avantajdan bahsediyorsunuz. Siz orada nasıl onları yenmişseniz onların da burada gelip bizi yenme şansı var. Bu bilinçle maça çıkacağız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor, zorluğun farkındayız." dedi.

Geçen seneden beri oyuncularının değişik kulvarlarda birçok zorluğun üstesinden geldiğini ifade eden Karaman, "Saha içinde kendilerine yakışanları yaptıklarından dolayı bizleri bu günlere umutla taşıdılar. Hangi oyuncu olursa olsun bu müsabakaya da aynı ciddiyetle, disiplinle çıkacak. Bunun sonunda bize, taraftarlarımıza, kendilerine gönül verenlerin geleceğe güvenle bakmasını sağlayacaklar. 3-1'lik skor avantaj ama her şeyin bittiği anlamına gelen bir skor değil. Kesinlikle saha içinde mücadelemiz olacak. " diye konuştu.

Karaman, hangi oyuncu grubuyla oynarsa oynasınlar kalite farklılıklarının bulunmadığını da vurgulayarak, "Rakibimiz mağlup olmasına karşın maçın sonuna kadar oyunu bırakmayan daha diri, canlı, agresif oynamaya çalışan takım. Biz aynı hazırlıkla, oyun disipliniyle başlayacağız. Rakibe bakışta farklılık yok. Hiçbir oyuncunun dolayısıyla rakibe farklı bakma şansı yok." değerlendirmesinde bulundu.

AEK takımının teknik adam değişikliğinin olumlu veya olumsuz olacağını yarın görebileceklerini kaydeden Karaman, "Türkiye'de teknik adam değişikliklerinde oyun ve sonuç anlamında bir kıpırdanma olur. Oyuncular, kendilerini ispat noktasında olabilir, onu yarın göreceğiz. Umuyor ve bekliyorum ki taraftarımızın desteğiyle bize yetecek sonucu alacağız." ifadesini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER