Oynatma Listesi
FUTBOL

Ünal Karaman: "Tedbirli olmakta fayda var"

Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ancak kendi takımlarının zaten kaliteli olduğunu ve panik yapmadıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor'un iyi bir takım olduğunu kaydeden Karaman, "Önemli oyuncuları var. Bizi zorladıkları gibi herkesi zorlayabilirler. Zaten beklediğimiz bir oyun tarzıydı. Zor süreçten geçen oyuncularım var. Oyuncularım en azından benim tarafımdan alkışı hak ediyorlar. Sahada önemli bir duruş gösteren, mücadele eden, oynadığı her müsabakada insan olmanın, futbolcu olmanın, bir camiaya ait olmanın en güzel örneğini veriyorlar. Verdiğimiz görevi yerine getiriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ülke gündeminin futboldan çok çok önemli olduğunu ifade eden Karaman, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Maalesef son günlerde bizi biz yapan, insan yapan değerleri kaybetmeye çalıştık. Her meslek grubunda öyle. İnsanın insana zulmünü kabul etmemiz söz konusu değil. Diğer taraftan her gün şehit haberleri duyuyoruz. Canımız yanıyor, canımız acıyor. İnsan çok kıymetli, çok değerli. Geçiyorsun, orman yangınları var. Akciğerlerimiz. Bir fidanın ağaç haline getirmenin zorluğunu o yakan insanlara hissettirmemiz lazım. Bizim mesleğimiz futbol, sporun içerisindeyiz. Onu icra etmeye, kendimizce iyi durmaya, namuslu iş yapmaya gayret ediyoruz. Birilerini memnun ediyoruz, etmiyoruz o ayrı konu. İnsanımız çok değerli. Enerjimizi kazandı, kaybetti, para geldi, gelmedi, harcamaktan ziyade biraz daha toplum değerlerini, Türk'ün töresini yaşatma noktasında biraz daha birbirimizi destekleyelim."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER