Milli Takım 12 güzel çocuk

12 güzel çocuk

29.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İlk kez Avrupa Şampiyonluğu’na ulaşan Basketbol Genç Milli Takımımız İstanbul’a döndü. Çiçeklerle karşılanan ay-yıldızlı ekibimizin hocası Taner Günay, “Bu 12 güzel çocuğu yetiştiren herkese teşekkür ederiz” dedi

12 güzel çocuk

FIBA Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşan Milli Takım dün akşam İstanbul’a geldi. Ay-yıldızlılar, Atatürk Havalimanı’nda A Milli Takım Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Yardımcı Antrenör Nihat Izic, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve sporcuların aileleri tarafından çiçeklerle karşılandı.
Genç Erkek Basketbol Milli Takımı Antrenörü Taner Günay, “İlk olmak çok önemli. Avrupa gençler şampiyonluğu bu takıma kısmet oldu. Beş sene önce çıktığımız bu yolda hedeflediğimiz başarılardan bir tanesi de buydu. Önemli olan doğru oyuncularla doğru yere gelmekti. Bunu başarabildiğimiz için, çok mutluyuz. Şampiyonluk ve madalya bunları taçlandırdı. Bu 12 güzel çocuğu yetiştiren antrenör, öğretmen ve ailelere çok teşekkür ederiz. Biz sadece onların meyvesini aldık” dedi.