1.Lig 1461 Trabzon seri peşinde

1461 Trabzon seri peşinde

08.09.2015 - 12:54 | Son Güncellenme:

Kulüp Asbaşkanı Demir, "Son maçta Altınordu'yu iyi oynayarak yendik. Adana Demirspor maçından da 3 puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

1461 Trabzon seri peşinde

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un Asbaşkanı Nihat Demir, her maçı kazanmak için oynadıklarını belirtti. Demir, Adana Demirspor ile oynayacakları maçta galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ifade eden Demir, "Rakibimiz hücuma iyi çıkan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Son maçta Altınordu'yu iyi oynayarak yendik. Adana Demirspor maçından da 3 puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

Demir, her maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu vurgulayarak, "Taraftarlarımız şundan emin olsun, sezonu sonuna kadar sahada Trabzon'u aslanlar gibi temsil eden bir takım olacak. Her maçta hedefimiz üç puan. Bunu başaracak kadro yapısı ve kalitesine sahibiz. Taraftarımızla, halkımızla birleşerek PTT 1. Lig'de iyi şeyler yapacağız" diye konuştu.

Son günlerde yaşanan terör saldırılarına da değinen Demir, "Teröristlerce gerçekleştirilen saldırı sonrası şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Hiçbir ana baba ağlamasın. Terörle mücadele ederken bu vatan için canlarını veren evlatlarımızı asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.